Felu Postat Decembrie 30, 2024 Postat Decembrie 30, 2024 Nume reclamant:Felu Nume admin reclamat:Teto Motiv: Gag fara motiv Durata Ban (Daca este cazul): Dovada(video/poza/demo): https://files.fm/u/8x72g26fef
xX112Xx Postat Decembrie 30, 2024 Postat Decembrie 30, 2024 Contra pentru un gag parerea mea e ca nu merita sa fie facuta o reclamatie 1
zennik Postat Decembrie 30, 2024 Postat Decembrie 30, 2024 o sa dau un PRO la aceasta reclamatie , nu pentru ca tin cu felu sau sunt impotriva cuiva ,doar din simplu fac cum sa atasat teto de el si de altii , cu cateva runde inainte sa ii dea gag lu felu , teto era zm si sa oprit si nu ataca toti mureau si el nu ataca special , ii zic playerii sa atace el nu ataca si dupa cateva runde el spameaza ca zm attack or slay el fiind om , si felu ia zis shut up ....., si asta ia dat gag , zic PRO la reclamatie din bunul fapt ca cineva il provoaca si unii admini se cred mai presus ,asta e parerea mea , nu o zic cu rautate seara faina si CRACIUN FERICIT 1 1
Mohamed teto Postat Decembrie 30, 2024 Postat Decembrie 30, 2024 You do not respect the admin. I warned you before, and now you speak words that do not befit an admin. I will not allow anyone to insult the admin. Speak well again. Good night to you. 1
Maz1mo Postat Decembrie 30, 2024 Postat Decembrie 30, 2024 Another complaint for a gag? This isn't about who provoked who or who is right or wrong, it's about a player with a history of disrespect and rude language saying "shut up" (AGAIN) to an administrator, is disrespectful. I want to add that it seems to me that this guy wants to make the foregein administrators look bad, as if he were waiting for any fault to accuse them, because his treatment with the rest of the staff is different, to me it seems racism. I only give my opinion, I'm not seek approval or agreement with me, I try to be objective and give my point of view. Contra. 1
SicraN Postat Decembrie 31, 2024 Postat Decembrie 31, 2024 (editat) Imi dau seama ca motivul gagului nu este fix pentru ce ai zis ultima data, ci probabil pentru tot ce s-a adunat de-a lungul hartii jucate. Il provoci mereu si ti-a dat gag. Pana si in viata reala, provocarea la scandal se pedepseste cu sanctiune contraventionala, nu numai injuriile. Toxicitatea si instigarea la discutii neprincipiale trebuie sanctionate de asemenea cu gag. Editat Decembrie 31, 2024 de SicraN 1
Felu Postat Decembrie 31, 2024 Autor Postat Decembrie 31, 2024 Vezi ca ii de anu trecut poza , suntem in 2025 , nu fi gelos pe mine ca nu ti-am gresit cu nimic 1
Oregon Postat Ianuarie 1 Postat Ianuarie 1 (editat) Nu poți să dai gag unui jucător și să nu vi cu o dovadă. Dacă ai grad nu înseamnă ca poți să dai gag când nu îți convine ceva. Să vină adminul cu dovada gagului și cu motivul exact de ce a dat gag. Un motiv de genul: “așa merită sau m-a provocat” nu isi are rostul. De ce mai exista secțiunea reclamații admini dacă oricum adminul vine doar cu un motiv de genul ca merita gag și gata reclamația se închide. Scoateți secțiunea dacă nu aveți nevoie de ea. Sau spuneți jucătorilor să nu mai facă reclamație ca oricum e degeaba. @xX112XxReclamatie trebuie făcută pentru orice abuz. Un abuz este abuz indiferent de sancțiune. În felul ăsta hai să dăm tuturor gag și slay când nu ne convine ceva ca omu’ oricum face reclamație degeaba, abuzul este abuz și atât. Eu aștept dovada adminului. Sunt curios dacă are sau vine din nou cu vorbe așa cum mă și aștept. Editat Ianuarie 1 de Oregon 1
Mohamed teto Postat Ianuarie 1 Postat Ianuarie 1 I won't do anything without proof and I sent the proof to danny and xx112
SicraN Postat Ianuarie 1 Postat Ianuarie 1 On 31/12/2024 at 08:24, Felu said: Vezi ca ii de anu trecut poza , suntem in 2025 , nu fi gelos pe mine ca nu ti-am gresit cu nimic 06.07.2024 nu e anul trecut, ci la putin timp inainte sa iei tu remove. 5 hours ago, Oregon said: Nu poți să dai gag unui jucător și să nu vi cu o dovadă. Dacă ai grad nu înseamnă ca poți să dai gag când nu îți convine ceva. Să vină adminul cu dovada gagului și cu motivul exact de ce a dat gag. Un motiv de genul: “așa merită sau m-a provocat” nu isi are rostul. De ce mai exista secțiunea reclamații admini dacă oricum adminul vine doar cu un motiv de genul ca merita gag și gata reclamația se închide. Scoateți secțiunea dacă nu aveți nevoie de ea. Sau spuneți jucătorilor să nu mai facă reclamație ca oricum e degeaba. @xX112XxReclamatie trebuie făcută pentru orice abuz. Un abuz este abuz indiferent de sancțiune. În felul ăsta hai să dăm tuturor gag și slay când nu ne convine ceva ca omu’ oricum face reclamație degeaba, abuzul este abuz și atât. Eu aștept dovada adminului. Sunt curios dacă are sau vine din nou cu vorbe așa cum mă și aștept. Posteaza aici demo sau screenshoturi de la ultimele tale 10 gag-uri, daca asa ti-i se pare tie normal. Pe bune? Cine are dovezi pentru comenzi din astea de nimic? Nu exista asa ceva in niciun staff al vreunui server. Pentru asemenea comenzi este suficient sa explici in reclamatie ce s-a intamplat. Pentru orice ban dat, da, trebuie sa ai dovada in primul rand, iar in al doilea rand ar fi bine sa ai postate toate detaliile jucatorului alaturi de dovada intr-un banlist, dar sa fac screenshot sau demo pentru fiecare gag, slay si kick dau, este pe putin spus exagerat. 1
Oregon Postat Ianuarie 2 Postat Ianuarie 2 (editat) Acum 13 ore, SicraN a spus: 06.07.2024 nu e anul trecut, ci la putin timp inainte sa iei tu remove. Posteaza aici demo sau screenshoturi de la ultimele tale 10 gag-uri, daca asa ti-i se pare tie normal. Pe bune? Cine are dovezi pentru comenzi din astea de nimic? Nu exista asa ceva in niciun staff al vreunui server. Pentru asemenea comenzi este suficient sa explici in reclamatie ce s-a intamplat. Pentru orice ban dat, da, trebuie sa ai dovada in primul rand, iar in al doilea rand ar fi bine sa ai postate toate detaliile jucatorului alaturi de dovada intr-un banlist, dar sa fac screenshot sau demo pentru fiecare gag, slay si kick dau, este pe putin spus exagerat. Păi nu trebuie sa ai dovada ca sa facă oricine abuz. Pentru slay/kick nu am spus nimic de dovada doar pentru gag. Nu confunda. sau și dacă nu ar trebui dovada atunci măcar fondatorii să verifice în loguri ce s-a întâmplat nu să asculte ce spune un admin. Păi cum vine asta? Scoateți zona de reclamații dacă oricum doar adminul are dreptate și nu se verifică sau nu trebuie dovezi la gag/ban cel puțin. Editat Ianuarie 2 de Oregon
zennik Postat Ianuarie 2 Postat Ianuarie 2 On 31/12/2024 at 03:04, SicraN said: Imi dau seama ca motivul gagului nu este fix pentru ce ai zis ultima data, ci probabil pentru tot ce s-a adunat de-a lungul hartii jucate. Il provoci mereu si ti-a dat gag. Pana si in viata reala, provocarea la scandal se pedepseste cu sanctiune contraventionala, nu numai injuriile. Toxicitatea si instigarea la discutii neprincipiale trebuie sanctionate de asemenea cu gag. Pai uite , daca cineva ma suparat pe mine eri , trebuie sa ma răzbun pe el azi asa vine nu , pe mine nu ma interesează nu e datoria mea sa ma bag in cearta lor ca l-a numit înainte așa ca eri i-a zis așa , ca o sa-i mai zică și mâine ,atunci trebuie pedepsit și sancționat conform regulamentul , nu când ți se scoală și te-ai simțit jignit și ți-ai adus aminte , oricum din partea mea gagul a fost dat aiurea
SicraN Postat Ianuarie 2 Postat Ianuarie 2 (editat) 4 hours ago, Oregon said: Păi nu trebuie sa ai dovada ca sa facă oricine abuz. Pentru slay/kick nu am spus nimic de dovada doar pentru gag. Nu confunda. sau și dacă nu ar trebui dovada atunci măcar fondatorii să verifice în loguri ce s-a întâmplat nu să asculte ce spune un admin. Păi cum vine asta? Scoateți zona de reclamații dacă oricum doar adminul are dreptate și nu se verifică sau nu trebuie dovezi la gag/ban cel puțin. Tot nu vad dovezile pentru gag-urile tale. 53 minutes ago, zennik said: Pai uite , daca cineva ma suparat pe mine eri , trebuie sa ma răzbun pe el azi asa vine nu , pe mine nu ma interesează nu e datoria mea sa ma bag in cearta lor ca l-a numit înainte așa ca eri i-a zis așa , ca o sa-i mai zică și mâine ,atunci trebuie pedepsit și sancționat conform regulamentul , nu când ți se scoală și te-ai simțit jignit și ți-ai adus aminte , oricum din partea mea gagul a fost dat aiurea Ce zic eu si ce intelegi tu. Ai dat-o in razbunari si discutii purtate cand erau ei feciori si si-au amintit acum ca se urasc, cand eu am scris scurt, clar si pe doi. Eu nu zic ca Teto e cel mai bun admin sau ca nu face greseli, pentru ca face multe si eu si inca cativa din staff stim exact ce face si ce nu face, iar pentru astea va raspunde la un moment dat. Eu consider doar ca, daca si-a luat bullying, a fost jignit, a fost provocat la discutii contradictorii urate si cearta, gag-ul este meritat. Editat Ianuarie 2 de SicraN 1 2
LCS PREMIUM XenonOne Postat Ianuarie 4 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 4 Dacă ție ti-ar fi spus cineva "shut up" când erai admin erai in stare să îi dai și ban. Respins T/C 1 1 1
Postări Recomandate