Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nume reclamant:Purificator

Nume admin reclamat:Anca

Motiv:Am fost mod (assasin) am fost nici 2 sec afk și mi a dat slay după ce am făcut 4 kill urî nu se poate așa ceva mai e și în teste.....

Durata Ban (Daca este cazul):Nu

Dovada(video/poza/demo):https://imgur.com/gallery/ddB4sMF

Postat (editat)

Salut!

Anca was accepted as a "Tester Helper" the Monday and as a one-week how to test, here we do not discriminate, race, sex, skin color or nationality, everyone deserves an opportunity.

The girl has a week to learn how to use the commands responsibly, I see is normal for her to make mistakes, taking into account that she has no experience with commands and is her first time.

I would give you a Pro if were a regular and already experienced admin, but that's not the case, let's be fair.

Contra.

Editat de Maz1mo
  • UP 1
Postat

Stimate domnule reclamator , vă rog frumos să nu vă mai plângeți de la nimic .

1. Domnișoara este în teste , ea de-abia se învață și se deprinde cu playerii și sistemul nostru staff 

2. Nu mai țineți ură pe ea doar pentru ca e fata și voi credeți ca nu a meritat sa intre in staff 

Nu toti adminii au fost perfecți de la început  

Mersi de înțelegere 

Postat

Ai primit mod Assasin , toti jucatorii trageau in tine, tu stateai pe loc (AFK)

, si fix cand ti-am dat slay ai inceput sa ataci.

Postat

"nu se poate așa ceva mai e și în teste....."

Tocmai aia e ideea, este in test, deci se poate intampla sa mai si greseasca pana invata exact ce si cum.

Acum stie ce a gresit si ca data viitoare o sa astepte mai mult pana da slay la un "presupus" jucator afk.

Contra reclamatie.

Postat
1 hour ago, SicraN said:

"nu se poate așa ceva mai e și în teste....."

Tocmai aia e ideea, este in test, deci se poate intampla sa mai si greseasca pana invata exact ce si cum.

Acum stie ce a gresit si ca data viitoare o sa astepte mai mult pana da slay la un "presupus" jucator afk.

Contra reclamatie.

Postat
14 hours ago, ExtazzYy said:

Pro am fost de fata

Nu mai comenta la cererile de admin,cereri unban,reclamatii etc.doar cei din staff au dreptul la opinie in aceste situatii,vei primii ban pe forum daca  nu te potolesti!revenind la ce s a intamplat,nimeni nu este perfect si eu am facut greseala de a da slay gresit cu motiv dar gresit cand inca eram helper,de aceea toti cei ce intra in staff sunt tester helperi pentru a fi invatati,analizati si testati dupa o saptamana sa vedem daca cu adevarat merita gradul de helper sau isi i a remove,din pacate CONTRA la aceasta reclamatie + ca nu prea e ok sa faci reclamatii pentru slay,kick,gag daca nu sa produs un abuz si nu ai dovezi explicite cu acel abuz !

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, zuky a spus:

Nu mai comenta la cererile de admin,cereri unban,reclamatii etc.doar cei din staff au dreptul la opinie in aceste situatii,vei primii ban pe forum daca  nu te potolesti!revenind la ce s a intamplat,nimeni nu este perfect si eu am facut greseala de a da slay gresit cu motiv dar gresit cand inca eram helper,de aceea toti cei ce intra in staff sunt tester helperi pentru a fi invatati,analizati si testati dupa o saptamana sa vedem daca cu adevarat merita gradul de helper sau isi i a remove,din pacate CONTRA la aceasta reclamatie + ca nu prea e ok sa faci reclamatii pentru slay,kick,gag daca nu sa produs un abuz si nu ai dovezi explicite cu acel abuz !

• Global-Moderators
Postat

@ExtazzYy

Salut!

Te rog să eviți să te implici în discuții care nu te privesc. Dacă continui să faci asta, va trebui să suspendăm posibilitatea de a posta temporar/permanent. 

Mulțumesc pentru înțelegere!

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate