gorgal923 Postat Decembrie 7 Postat Decembrie 7 (editat) 1]. Nume: Mihai [2]. Nick server: gorgal923 [3]. Varsta: 20 [4]. LeveL: 11 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/gorgal923/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?: natasha [7]. De ce doresti admin?: vad foarte mulri playeri incalcand regulamentul Editat Decembrie 8 de gorgal923
zuky Postat Decembrie 8 Postat Decembrie 8 PRO,toata lumea merita o sansa,modifica numele cereri conform cerintelor!
pere Postat Decembrie 8 Postat Decembrie 8 Mereu esti sanctionat pentru diferite reguli cu care inca nu te ai obisnuit, spre exemplu sa pui laser cu pb sau sa nu stii inca cum sa pui mereu laserul corect in cat sa nu fie lung. Eu zic ca te ai cam grabit cu cererea, momentan ai CONTRA. Eu iti propun sa mai astepti.
J0K3RuL ;X Postat Decembrie 8 Postat Decembrie 8 32 minutes ago, pere said: Mereu esti sanctionat pentru diferite reguli cu care inca nu te ai obisnuit, spre exemplu sa pui laser cu pb sau sa nu stii inca cum sa pui mereu laserul corect in cat sa nu fie lung. Eu zic ca te ai cam grabit cu cererea, momentan ai CONTRA. Eu iti propun sa mai astepti.
V.l.a.d Postat Decembrie 8 Postat Decembrie 8 Contra nu respecti regulile , te asteptam cu o noua cerere peste 2 saptamani O seara buna !
Maz1mo Postat Decembrie 9 Postat Decembrie 9 You activity is very slow, i suggest you that increase your activity and be more involved on server. Contra. For the moment...
SicraN Postat Decembrie 9 Postat Decembrie 9 Activitatea ta nu este extraordinară, dar meriți o șansă. Eu nu te-am văzut să încalci regulamentul decât odată și cred că ai înțeles acum de ce ai fost sancționat și ce ai de făcut să fie totul ok. Pro.
LCS PREMIUM Cizmă Bă @ Zm Postat Decembrie 9 LCS PREMIUM Postat Decembrie 9 Acceptat de la campanie admine ! T/C O sa iti atribui un Moderator + sa se ocupe de tine. 1
Postări Recomandate