Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Abdenather

IP:   86.120.128.245

SteamID:  STEAM_0:1:831741770

Data:28.11.2024

Adminul care te-a banat: Furia Rosie

Motiv: jet

Dovada:  https://imgur.com/pFDVRk0

Va salut!

Vreau, va rog, sa raspunda doar fondatorii!

Stiu ca in trecut am fost nesimtit...

Acum cateva zile am discutat cu hugo si i-am explicat unele chestii si a inteles, din ceea ce am vazut.

Eu sunt foarte ocupat si deabia daca mai intru pe laptop la 3-4 zile, si poate nici atunci.. Vreau va rog sa ma lasati sa ma joc pe server deoarece  nu mai stau sa ma imprietenesc cu nimeni, vreau doar sa ma joc linistit, sa imi vad de patratica mea. am discutat cu Hugo ca nu mai fac strafe, nu mai regenerez viata, voi juca ca un jucator normal si vreau macar sa fiu lasat in pace sa ma joc. acest server este misto fiindca are mod predator, daca era ca orice alt server clasic, pe sinceritate, nu ma mai interesa sa revin pe acest server!

Cing, vreau sa iti zic ca eu nu am jucat cu wall deloc pe acest server, doar cu o mica exceptie pe care o zic imediat:

Acum ceva timp, era un player cu STEAM ON, care aparent avea hack, si nu mi-a venit sa cred ca cum este posibil asa ceva.

Mi-a explicat ca exista un program pe google EXPLORER se numeste, il instalezi si iti schimba configuratia cu steamu, adica poti intra cu hack fara probleme doar ca la wg iti apare cu rosu "found hpp.cfg"

Greseala mea care a fost, a fost ca am incercat sa vad daca chiar functioneaza fix pe serverul pe care eu aveam acces, desi stiam ca nu e bine. Dar am zis ca sunt cativa playeri straini si nu se intampla nimic. Doar ca unu mi-a facut demo si a trimis dupa la voi.

O singura data am folosit programul EXPLORER (cand mi s-a facut demo)

Intre timp eu am mai intrat cu alt nume "Andrei" Adminul Leoo mi-a cerut wg si i-am dat si dupa am primit ban pe motiv de "found cfg hpp data" parca...

Indiferent daca intram de exemplu prin EXPLORER sa joc sau prin steam normal, wg tot rosu ramanea.

Tarziu am observat ca din programul EXPLORER poti sa iti dezactivezi configuratia pentru ca atunci cand vrei sa iti fac un wg sa ramana albastru (adica joci  curat)

De cat timp sunt eu pe serverul asta nu am jucat deloc cu hack, desi multi au zis si am dat mereu wg si mereu a iesit albastru.

Pentru ca eu stateam zilnic si ma jucam cu orele eram obisnuit de tot cu serveru si imi era usor sa joc, de aia ziceau multi ca am hack.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy