Sari la conținut

Abdenather

Members
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Configurații server

  • Server & Games
    PREDATOR

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Abdenather

IRON II

IRON II (2/25)

3

Reputație Comunitate

  1. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  2. Ba nene, eu cred ca tu ești bolnav din toate punctele de vedere.. ce atitudine am ma? .. problema nu are cum sa fie la mine când, repet, respect în totalitate regulamentul și ce e în timpul jocului. Problema este fix la voi fiindcă faceți urat pentru un laser care a fost pus din greșeală.. și dacă e sa pun de mai multe ori aia e, nu îl pun intenționat, pun fiindcă ma mișc repede ca predator. Ce ai vrea, sa ma mișc ușor ca voi sa ma omorâți instant? Hai ca deja o iei prea Brăila și nu e frumos ce faci. Tot încerc sa ma abțin și sa va vorbesc cât se poate de omenește dar nu ai cum cu asa specimene de oameni. Auzi și tu ca problema e la mine.. tu te auzi ce scrii...? Ceea ce nu va convine este faptul ca sunt foarte strict pe ceea ce insemma regulament și partea de joc. Dacă un regulament este făcut, este făcut pentru a fi respectat. Voi aveți o problemă cu mine și nu înțeleg care, tot timpu pe server aveți ceva ce nu vă mulțumește că fac eu "greșit" Atâta timp cât fac ce trebuie ( și asta nu va convine) nu am cum sa greșesc eu. Aseară ai văzut și tu, ragnarok îmi punea lasere in continuu la fiecare runda în freezetime și tot ii ziceam sa nu mai pună lasere ca ii dau ban și tot punea, și băiat bun ce sunt eu nu i-am dat, cu scopul ca poate se potolește. Asa ca numai veniți ma cu toate balivernele astea proaste ale voastre ca nu își au rostul aici. Încetați cu aberațiile astea.. Și da, asa este, cand cineva respecta cu strictețe ceva este criticat de alții fiindcă nu le convine. De la un timp tot am văzut ca aveți amândoi ceva cu mine ca mereu încercați sa ma "invatati" ce e bine și ce nu e bine .. ce fac greșit și ce nu fac bine. Greșit faceți voi fiindcă de la un laser uite câta poezia am compus împreună... P.S: nu mai zic nimic ca nu își are rostul.. Rog fondatorii sa se uite atent de sus pana jos sa înțeleagă cum trebuie ceea ce se întâmplă. 1. Respect regulamentul! 2. Nu pun lasere intenționat în nimeni. 3. Nu vad sa am o atitudine nașpa. 4. Vedeti-va de ale voastre!
  3. de la un laser uite la ce se ajunge, inconstientilor...
  4. scuza-ma ca iti zic da esti mult prea prost, foarte prost! Unde am pus eu laser ma ? nu te fa ca nu stia ca nu are voie sa scrie pe u@ cand are gag ca nu te cred, zice ca joaca cs de multi ani, asa ca ar trebuii sa stie ca o data ce primesti gag nu ai voie sa scrii pe u@. si i-am zis sa nu mai scrie... tot incerc sa va vorbesc frumos dar nu meritati ma. tu esti cel redus mintal, nu eu. preda-ti accesu si sterge-ti cs u ca nu e de tine daca faci din astea... eu nu fac nimic ce nu trebuie. si eu nu imi bat joc de nimeni, voi singuri va bateti joc de voi... cu toate prostiile astea pe care le scrieti aiurea, fara noima. Andre m-a injurat si i-am dat gag (se poate vedea in ban-list fiindca am postat) dar i-am dat ban pentru o ora fiindca continua sa scrie pe u@... si ca idee daca nu ai acces u@ nu este chat pt admin, este chat pentru a anunta hackeri.... nici asta nu stii Pope... si ai pretentii...
  5. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  6. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  7. ba baiatule.. mor cu amandoi.... cu ce am abuzat ma ? ca am pus fara sa vreau laser in coro ? .... :))) si da, nu fac nimic gresit. ti-o spun sincer! Si ba da, reclamatia este foarte degeaba... se face reclamatie ca am pus din greseala laseru in human?.... e penibil.. eu incetez ca va dau prea multa atentie si nu va dati seama ceea ce faceti. eu vreau sa ma inteleg cu toata lumea, dar aveti unele faze in care voi sunteti cei penibili si dati vina pe altii. P:S. eu nu vreau sa imi fac probleme din cauza ca sunteti amandoi penibili... Nu am ce sa gresesc cand eu respect in totalitate regulamentul fata de voi si de altii ( nu dau nume ) nu fac ce vreau eu pe server, si hartile de cele mai multe ori (cum scrie si in regulament) sa nu se insiste pentru schimbarea hartii, harta se schimba in ultimele 5 minute ale hartii. deci dupa ce ca sunt o persoana de treaba cu multa lume, tot eu sunt ala cel vinovat ca cica face "greseli" eu incerc de foooarte multe ori sa ma fac ca nu vad ceea ce se face mereu pe sv ca sa nu ziceti ca sunt o persoana rea... dar aparent si daca faci bine gresesti :)) toata reclamatia asta inutila este doar pentru ca s-a pus laser fara sa vreau in human (om).... iti dai seama ce am facut ?... am descoperit America!
  8. baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gandesti ? eu nici nu folosesc arma pe 35hp .. las-o asa ca vad ca nu o scoatem nicaieri... tu o tii pe a ta gresita....ce sa iti mai zic.. nu vreau sa stau sa ma cert cu tine pentru tampeniile astea ale tale. eu nu vreau sa blochez pe nimeni, incerc sa pun lasere pe perete si se mai intampla sa le pun in aer.. ce dracu faci atata zarva? P.S: nu ti-am dat gag sa nu zici ca sunt nesimtit.
  9. Salut. Crede-ma ca chiar asteptam sa faci o reclamatie inutila! Nu stau sa fac romane dar vreau sa se stie despre tine, nu despre mine. in primul rand, eu ca predator incerc sa pun laserele unde ai tu baza ca sa te omor, dar din cauza ca ma misc repede se intampla sa nu ajung sa le pun pe perete, dar asta nu e o problema. Si daca de exemplu se intampla ca laseru sa se puna fix in tine asta nu inseamna ca trebuie sa imi dau slay :)). Cand un predator este in Freezetime ( nu se poate misca) nu ai voie sa ii pui laser, dar ce am facut eu nu exista asa ceva :)) si ca idee se intampla, nu e ceva intentionat. adica in prima poza ma faci retardat, si daca iti raspund si eu cu aceasi moneda tot eu jignesc :)) Tu ai multe chestii pe care nu le respecti, dar nu am stat sa imi preocup timpu sa fac peste tot poze si la orice. dupa ce ti-am pus fara sa vreau laser in tine si te-am blocat in baza, adica unde iti pui cele 3 lasere sa te aperi, urmatoarea runda voiai sa imi pui laser in Freezetime. cat si despre harta... eu nu am bagat-o pe aia.. am tot stat sa iti dau explicatii pe care nu le meriti si nu mi-am dat seama ca se schimba harta si banuiam ca o sa o schimbe next Leoo... Ma amuza foarte mult reclamatia asta. Prietene, eu ti-am spus de atatea ori, si nu iti zic cu rautate... ar trebuii sa incepi sa gandesti si sa faci diferente cum cand si ce sa faci in unele situatii. Eu sunt cat de cat de treaba cu voi si pe majoritatea playerilor.. dar sariti pe mine deparca fac eu ceva gresit cand nici nu fac.. de exemplu si pe harta aia 35hp, foloseai de multe ori armele si iti dadeam slay si tot pe mine ma injurai ca iti dau slay... uite aici cateva dovezi ca am tinut cs u deschis si a ramas salvat tot in consola (ceva ce tu nu ai pus ) https://imgur.com/a/voc6i09 (3 poze )
  10. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  11. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  12. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  13. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  14. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate