Diicot Postat Noiembrie 22 Postat Noiembrie 22 Numele tău :Diicot Vârsta ta :21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:am adus playeri si am tinut comunitatea in liniste Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :sa aduc persoane noi si sa ajut comunitatea Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Bombo | ftw. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):afaraploua UniqueID : Po/ebUVNzcimbWgbDgrShAfH4Bw= 1
Administrator RĂDUCU Postat Noiembrie 22 Administrator Postat Noiembrie 22 Eu unul nu prea te-am observat pe TeamSpeak3 sincer, dar avem nevoie de persoane în staff, pro pentru perioada de probă.
Daimond Kane Postat Noiembrie 22 Postat Noiembrie 22 (editat) Diicot a mai fost pe comunitate, a avut și grad în 2021-2022. Nu a primit remove pentru comportament inadecvat. A fost Moderator Assistant și și-a făcut treaba. De la mine ai un . Mult succes, maestre! Abia așteptam să mai revină cei din garda veche!!! Editat Noiembrie 22 de Daimond Kane 1 1
LCS PREMIUM LemoN Postat Noiembrie 22 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 22 Te rog sa mă contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ți putea acorda gradul. 1
Postări Recomandate