Jump to content

Recommended Posts

• Community Administrators
Posted

ZvyaHOv.png

Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS

În acest interviu suntem alături de @Luxie

VIAȚA PERSONALĂ

Reporter RĂDUCU: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

[Global Moderator] Luxie: Ma numesc Alexandra, am 24 de ani si locuiesc in Uk.

Reporter RĂDUCU: Ce îți place să faci în timpul liber?

[Global Moderator] Luxie: Sa stau acasa :)) , sa ma uit la filme/anime, sa ma joc, si chiar si sa citesc uneori. Incerc sa gasesc cate oleaca de timp pentru fiecare.

Reporter RĂDUCU: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta?

[Global Moderator] Luxie: Nu am vazut un film care sa ma reprezinte pana acum.

Reporter RĂDUCU: Care este cel mai bun mod de a începe ziua?

[Global Moderator] Luxie: Trezitul la 10 (cand sunt libera) cu o cafeluta, acompaniata de o tigara :)).

Reporter RĂDUCU: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?

[Global Moderator] Luxie: Avand in vedere ca sunt in Anglia, nu prea ai ce viziona aici, insa orasul Manchester e cat de cat interesant.

Reporter RĂDUCU: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești?

[Global Moderator] Luxie: In orice oras din Japonia, mi-a placut de mica cultura/oamenii si traditiiile pe care le au.

Reporter RĂDUCU: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?

[Global Moderator] Luxie: Acasa, cu ai mei, la un graterel. Timpul cel pretios e alaturi de cei dragi tie.

Reporter RĂDUCU: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

[Global Moderator] Luxie: Nu m-am gandit sincer la asta pana acum, pentru mine cel mai important lucru este sanatatea. Daca esti sanatos poti realiza orice iti propui.

Reporter RĂDUCU: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta?

[Global Moderator] Luxie: Cam de toate, in afara de metalica, din rock ascult doar cateva , imi place oleaca mai mult rapp-ul. Am prea multe preferate, deci nu pot sa iti raspund numai cu una :)).

Reporter RĂDUCU: Ai vreun regret din timpul vieții?

[Global Moderator] Luxie: Nup, cred cu adevarat ca "orice se intampla, se intampla cu un motiv"

Reporter RĂDUCU: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport?

[Global Moderator] Luxie: Nu practic la momentul actual, desi cand eram mica, ma vedeam fotbalista , mi-a placut fotbalul de pe atunci :)).

MEDIUL VIRTUAL

Reporter RĂDUCU: Care este jocul tău preferat?

[Global Moderator] Luxie: Splinter Cell, inca imi aduc aminte cum l-am jucat pentru prima data pe PS2. Urmatorul ar fi cs1.6

Reporter RĂDUCU: Câte ore pe zi petreci in mediul online?

[Global Moderator] Luxie: Depinde numai de timpul pe care il am la dispozitie, nu pot spune un nr. de ore.

Reporter RĂDUCU: Ce funcție ai în acest moment?

[Global Moderator] Luxie: De global-moderator.

Reporter RĂDUCU: Ce te-a făcut să fii în staff-ul Leaguecs?

[Global Moderator] Luxie:  Cautam de cateva lunii bune, o comunitate pe care sa ma "stabilesc" sa zic asa, @devylinn @ LCS a fost "push-ul" de care am avut nevoie.

Reporter RĂDUCU: Ce îmbunătățiri s-ar putea aduce forumului?

[Global Moderator] Luxie: Niciuna momentan , daca voi avea vre-o idee, o voi impartasi cu voi.

Reporter RĂDUCU: Consideri că te vei implica activ în dezvoltarea comunității?

[Global Moderator] Luxie: Consider ca sunt implicata deja, insa mereu se poate mai bine, trebuie sa lucrez la faza cu "ideile" :)).

Am ajuns cu bucurie la finalul interviului susținut alături de global moderatoarea @Luxie! Te felicit pentru toate răspunsurile sincere! Apreciez faptul că ai acceptat acest interviu și îți urez succes pe viitor!

Vă mulțumesc tuturor pentru atenție și așteptăm părerile voastre!

• Like 1
  • I'm loving it 3
  • Community Administrators
Posted

Felicitări la amândoi pentru interviu! Nota 10/10 :wub:

• I'm loving it 2
Posted (edited)

buuuuna Alexandraaa : >

nice interview

Edited by aLN.
  • I'm loving it 1