Ius_426 Postat Noiembrie 6 Share Postat Noiembrie 6 (editat) [1]. Nume:Ius_426 [2]. Nick server:Andrei [3]. Varsta:16 [4]. LeveL:17 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.rs/player/51.89.15.97:27015/Andrei/ [6]. Ai citit regulamentul?:natasha [7]. De ce doresti admin?:sa ajut si eu pe server Editat Noiembrie 6 de Ius_426 sper ca acum am pus bine orele mele jucate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ius_426 Postat Noiembrie 6 Autor Share Postat Noiembrie 6 (editat) va salut pe toti numele meu adevarat este Andrei la fel si la nick server, am facut prima data o cerere de admin cu numele dark ghost dar nu am avut orele necesare Editat Noiembrie 6 de Ius_426 pentru ca ma numesc Andrei si la nick server Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zombiekiller Postat Noiembrie 6 Share Postat Noiembrie 6 CONTRA I don't know if it only happens to me but I can't see your gametracker profile 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ibarra Postat Noiembrie 6 Share Postat Noiembrie 6 (editat) Unde scrie Nick Server pune numele cu care joci pe server sa stim cine esti pana atunci iti dau CONTRA EDIT: Presupun ca esti asta https://www.gametracker.com/player/Andrei/zm.leaguecs.ro:27015/ Sincer nu stiu ce sa zic astept opinia unui coleg, pe link-u care lai pus ai ore necesare, pe care lam pus eu nu ai Editat Noiembrie 7 de Ibarra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
-=armin=- Postat Noiembrie 7 Share Postat Noiembrie 7 contra, nu prea te am văzut on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
AbiGalE* Postat Noiembrie 7 Share Postat Noiembrie 7 Contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
J0K3RuL ;X Postat Noiembrie 7 Share Postat Noiembrie 7 Pro , cu toate ca nu te am văzut pe sv eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Animalu Postat Noiembrie 8 Share Postat Noiembrie 8 Contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Oregon Postat Noiembrie 8 Share Postat Noiembrie 8 Contra Nu cred ca a fost nick-ul tău de la început (2021) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
femeseu .eXe Postat Noiembrie 8 Share Postat Noiembrie 8 Contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dusty Postat Noiembrie 8 Share Postat Noiembrie 8 Contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zuky Postat Duminică la 22:22 Share Postat Duminică la 22:22 On 06/11/2024 at 20:44, Ibarra said: Unde scrie Nick Server pune numele cu care joci pe server sa stim cine esti pana atunci iti dau CONTRA EDIT: Presupun ca esti asta https://www.gametracker.com/player/Andrei/zm.leaguecs.ro:27015/ Sincer nu stiu ce sa zic astept opinia unui coleg, pe link-u care lai pus ai ore necesare, pe care lam pus eu nu ai nu se vede nimic pe acest link! CONTRA minti si nu e frumos,pana la urma care este numele tau pe server,andrei dark ghost,lus_426?nu mai mintiti ca nu rezolvati nimic 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
xXT4iP4nUXx Postat Luni la 12:35 Share Postat Luni la 12:35 Contra, nu cred ca putem avea incredere in tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SicraN Postat Luni la 16:28 Share Postat Luni la 16:28 Nu exista nick-ul tau pe gametracker si nici nu te-am vazut vreodata. Contra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Clemente Postat Marți la 16:41 Share Postat Marți la 16:41 Contra nu te-am văzut pe server personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Mohamed teto Postat Marți la 17:58 Share Postat Marți la 17:58 contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.