PoSeDaTuL Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 (editat) Astăzi avem Ediție Specială ! De ce e specială? Deoarece in decursul zilei de azi ne-a onorat @OriGinaL'POWER Și ne-a ajutat să facem și un interviu în Limba Rusă, deoarece nu vedem prea des aceste cuvinte, sau nu le prea auzim.. Haideți să-l cunoaștem ! Interviu @OriGinaL'POWER[RO] PoSeDaTuL: Salutare Dragă Tinere și bine te-am găsit ! OriGinaL: Buna seara! PoSeDaTuL: Te rog să ne spui, Cum te numești, câti ani ai si de unde esti? OriGinaL: Ma numesc Kristin, am 17 ani si sunt din Russia PoSeDaTuL: Ce doreești să devii, când vei crește ”Mare”? OriGinaL: De mic si până acuma imi doresc sa devin un mare jucator de Hochey, Imi place foarte mult tipul asta de sport PoSeDaTuL: Care sunt pasiunile tale? OriGinaL: Sa ma joc cu prieteni PUBG,CS:GO si alte jocuri, Apropo si fotbalu ca sa nu zica baietii ca stau doar la Calculator PoSeDaTuL: Dacă la români sărmăluțele sunt cele mai cunoscute, In Rusia ce mâncare e cunoscută? OriGinaL: Sunt multe pe care le pot zice dar na... aleg doar cateva de exemplu ,,chiftelute sau Coltinasi'' (lășcuțe) PoSeDaTuL: Fă-mi te rog 2 comparații dintre România și Rusia OriGinaL: Nu pot zice nimic de Romania pentru ca nu prea am fost pe acolo dar pot sa zic asa, Am opservat ca in Russia e mai frumos ca in Romania, Si a 2 comparatie pot sa zic ca multi oameni sunt mai prietenosi de cat aea din Romania. PoSeDaTuL:Spune-mi 2 calități și 2 defecte de ale tale OriGinaL: Calitati pot zice ca sunt un om de treaba imi place să-i ajut pe alti si sunt mai deschis, Si defecte nu imi place sa vorbesc mult, si nu prea cred in prietenie adevarata. PoSeDaTuL: Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lungă de timp? De ce? OriGinaL: As vrea sa merg doar la mare cu prietena sa ma odihnesc, Si cam as vrea sa mai vizitez o data Romania PoSeDaTuL:SPune-ne te rog numele prietenei tale și vârsta... Și cum vezi tu o relație perfectă? OriGinaL: Numele prietenei mele este Monica, are 16 ani. O relatie perfecta dupa parerea mea cred ca este asa: Sa ai mereu grija de acea relatie si sa o ti cat mai aproape pe persoana de care iti palce. PoSeDaTuL:Cum decurge o zi din viata ta? OriGinaL: Ma trezesc la 6/7 beau o cafea si plec la munca, termin la 17:00 si vin acasa, Ajung acasa mananc putin si ma bag la Calculator. Cam asa trece o zi din viata mea de luni pana vineri. PoSeDaTuL: Ce artiști ai muzicii cunoscuti știi din românia? OriGinaL: Stiu mai multi dar ii zic doar pe aceștia, Chello, Dorin Popa, Smile, Nane, Mr. Levy PoSeDaTuL:Acum incepem cu cateva intrebări legate de forumul nostru Leaguecs OriGinaL: Sa-i dam drumu! PoSeDaTuL: Ce părere ai despre administrația comunității? OriGinaL: Am facut cunostinta cu unii din staff si m-i sau parut de treaba si cu cap, Sunt niste persoane mature ceea ce e bine. PoSeDaTuL: De ce ai venit pe comunitatea aceasta? OriGinaL: In cumunitate am venit cu server-ul FUN, In staff am venit că mi-a recomandat cineva. PoSeDaTuL: Poti enumera 6 membrii din STAFF ce iti sunt prieteni? OriGinaL: DA desigur, @JoNNN-;x, @Hobby.dll, @X-Tream, @PoSeDaTuL, @blonda. @NeRvOaSa PoSeDaTuL: Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii Leaguecs? OriGinaL: Ii Salut pe toti, si vreau sa le zic ca au cont pe o cummunitate bomba! PoSeDaTuL: Ce părere ai despre acest interviu? OriGinaL: A fost primul meu interviu si a fost foarte smecher. Esti un om de treaba! PoSeDaTuL: Și bineințeles că iti mulțumesc pentru interviul in română și va urma și cel in Rusă ! O seară plăcută să ai și griji de tine ! OriGinaL: Mersi mult, Si eu iti multumesc pentru interviul dat si o Seara placuta sa ai. Interviu @OriGinaL'POWER[RU] PoSeDaTuL: Привет, молодой, дорогой, Вот и я нашёл тебя! OriGinaL: Добрый вечер! PoSeDaTuL: Скажите, пожалуйста, Как вас завут, сколько вам лет и откуда вы? OriGinaL:Меня зовут Кристин, мне 17 лет и я из России. PoSeDaTuL: Кем вы хотите стать, когда будешь большой? OriGinaL:С тех пор, как я был маленьким, я хочу стать великим игроком Хоккей, мне очень нравится этот вид спорта PoSeDaTuL: Что вы любите делать? OriGinaL: играть с друзьями PUBG, CS: GO и другими играми, кстати и в футбол, чтобы не сказать люди, что я только в компьютером играю) PoSeDaTuL: Какой у вас самая кусная еда? OriGinaL: Есть много, что я могу сказать, но вот могу сказать только,Фрикаделькию. PoSeDaTuL: Пожалуйста, сделайте 2 сравнения между Румынией и Россией OriGinaL: Я не могу ничего сказать в Румынии, потому что я не очень хорош, но я могу сказать так, я заметил, что в России красивее чем в Румынии, и ещё я могу сказать, что многие люди более дружелюбные чем Румыния. PoSeDaTuL: Расскажи мне 2 качества и 2 недостатка истории OriGinaL: Качество может сказать, что я хороший человек, мне нравится помогать другим, и я более открыт, и- я не люблю много говорить, и я не верю в настоящую дружбу. PoSeDaTuL: Куда бы вы хотели отправиться в течение легкого периода времени? Почему? OriGinaL: Я бы хотел слиться только в море со своей девушкой, чтобы отдохнуть, и ещё хочу в Румынию посмотреть как там) PoSeDaTuL: Пожалуйста, сообщите нам имя истории вашего девушкой, возраст ... А как вы видите идеальные отношения? OriGinaL:Мою девушкой зовут Моника, ей 16 лет. Идеальный отношения мое мнение, я думаю, что это так, просто надо быть осторожно в отношения, попадающие ближе к человек, вы заботитесь и берегать твою девушкойюю PoSeDaTuL: Как проходит твой день? OriginaL : Я просыпаюсь в 6/7, пью кофе и еду на работу, я заканчиваю 17:00 и прихожу домой, я прихожу домой и иду к компьютером. Так происходит мою день с понедельника до пятницу. PoSeDaTuL: Каких артистов вы знаете из Румынии? OriGinaL: я знаю больше, но говорю только этих: Chello, Dorin Popa,Smile, Nane, Mr. Levy PoSeDaTuL: Теперь мы начнем с некоторых вопросов о нашем форуме Leaguecs OriGinaL: Поехали! PoSeDaTuL: Что вы думаете об управлении сообществом? OriGinaL:Я встречался с некоторыми сотрудников, и они выполняют все, кажется, делают работу с головой. Они - хорошие зрелые люди. PoSeDaTuL: Почему вы пришли на нашь форуме? OriGinaL:Я пришол с серверах ФУН, И ещё мне рекомендовал кого-то. PoSeDaTuL: Можете ли вы перечислить 6 друзей ПЕРСОНАЛА, которые являются друзьями? OriGinaL: Да, конечно, @JoNNN-;x, @Hobby.dll, @X-Tream, @PoSeDaTuL, @blonda, @NeRvOaSa PoSeDaTuL: Что вы думаете о членах сообщества Leaguecs? OriGinaL:Привет всем, и я хочу сказать что они на один форуме бомба! PoSeDaTuL: Что вы думаете об этом интервью? OriGinaL: Мое первое и очень забавное интервью: Вы хороший человек! PoSeDaTuL: И, конечно, я благодарю вас за интервью на русском языке. OriGinaL: Большое спасибо, и я благодарю вас за интервью и приятный вечер. Acesta a fost interviul PoSeDaTuL - OriGinaL Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" Editat Februarie 5, 2020 de PoSeDaTuL 1 5 1
OriGinaL - LCS Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 Mersi mult pentru interviu, A fost bun si pot sa zic ca esti un profisional la aces tip Mult succes in continuare si de la mine ai un 10! 2
PoSeDaTuL Postat Februarie 4, 2020 Autor Postat Februarie 4, 2020 Îți mulțumesc și eeu pentru un interviu așa frumos, Ești un băiat de nota 10 ! Grijă de tine , Tinere ! 1
Scripters Shadows Adi Postat Februarie 4, 2020 Scripters Postat Februarie 4, 2020 Frumos interviul :)) chiar îmi place limba rusa. 2
LCS PREMIUM snK Postat Februarie 5, 2020 LCS PREMIUM Postat Februarie 5, 2020 Frumos, pacat ca trebuie sa traduc :)))) 2
femeseu .eXe Postat Februarie 5, 2020 Postat Februarie 5, 2020 Foarte misto interviul , rar gasesti astfel de persoane , chiar ca e editie speciala Nota 10 . 2
PoSeDaTuL Postat Februarie 5, 2020 Autor Postat Februarie 5, 2020 46 minutes ago, snK said: Frumos, pacat ca trebuie sa traduc :)))) Pentru tine e și în română
Fondator X-Tream Postat Februarie 10, 2020 Fondator Postat Februarie 10, 2020 Frumos. @OriGinaL'POWER e un baiat bun. Una dintre satisfactiile mele, de cand am deschis comunitatea, e ca am cateva persoane de 16-18 ani pe comunitate, care sunt chiar buni. Si ca oameni, si in ceea ce fac pentru comunitate. Deci, se poate. Felicitari pentru interviuri. 3
manDarikees. Postat Februarie 10, 2020 Postat Februarie 10, 2020 Intr-adevar, dupa cateva discutii cu el pe ts3..am ajuns la concluzia ca este un super baiat! respect @OriGinaL'POWER. 1
Postări Recomandate