STAN Postat Octombrie 25 Share Postat Octombrie 25 Prenume »Sebi Vârsta »26 Locația »Militari Ocupație »Coordonator de echipa operational Logistica(nu sunt sofer, stau in spatele unui laptop) Hobby-uri și pasiuni »Singurul hobby este sa imi beau cafeaua in liniste si cs-ul bineinteles Modalitate de contact »https://steamcommunity.com/profiles/76561198118878010/ De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? »Am jucat de pe vremea de 1.6 am pierdut firul ma lasasem de pc din cauza muncii,datorita unui mail la intamplare am auzit din nou de voi O poză cu tine (opţional) » Acordă o notă comunității » Comunitatea pe care o stiam eu e 1000000/10 Alte detalii » Sper sa ne intelegem si sper sa fie la fel de amuzant cum era in trecut (abea am inceput sa ma obisnuiesc cu jocul astept injuraturi =]] ) si daca se poate sa imi schimbati numele de pe forum in STAN, ar fi minunat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Octombrie 25 Share Postat Octombrie 25 Salut. Bine ai venit pe LeagueCS! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Octombrie 25 Share Postat Octombrie 25 Bună! Bine ai venit! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 25 Administrator Share Postat Octombrie 25 Acum 2 ore, BrazilCordaciu a spus: si daca se poate sa imi schimbati numele de pe forum in STAN, ar fi minunat Salut si bine ai venit pe comunitatea LeagueCS Romania! Iti dorim sedere placuta alaturi de noi! Off: Poti face o cerere de schimbare nume --> https://leaguecs.ro/forum/forum/1509-cereri-schimbare-nickname/ respectand modelul de acolo. 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ramzi.ayoub Postat Octombrie 25 Share Postat Octombrie 25 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
^*$!!IoNuT!!$*^ Postat Octombrie 25 Share Postat Octombrie 25 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ionutasda Postat Octombrie 25 Share Postat Octombrie 25 welcome!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Luxie Postat Octombrie 25 Share Postat Octombrie 25 Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dexter. @ GOV.RO Postat Octombrie 25 Share Postat Octombrie 25 Welcome to LEAGUECS ROMÂNIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SickBoY AxBxNxHaLaB Postat Octombrie 25 Share Postat Octombrie 25 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Edwward. Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Bine ai venit pe comunitate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Bine ai venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
floringold Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Bun venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Kaz3 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Salutare! Bine ai venit pe comunitate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Octombrie 27 Administrator Share Postat Octombrie 27 Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
boogeyman @ LCS Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator AdR Postat Octombrie 28 Fondator Share Postat Octombrie 28 Salut și bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Octombrie 28 Fondator Share Postat Octombrie 28 Salut și bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING_YASIN Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate