dRama t i c a Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 Nume : dRama t i c a Vârstă : 30. De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru că am în sânge această pasiune Ce sectiune dorești spre moderare? : Pot activa oriunde sunt pusa, fără niciun fel de problema. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Topicuri ordonate și controlate minuțios, aspect plăcut și vizualizări. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : În ultima perioadă am postat cam peste tot, ultimele topicuri ale mele sunt astăzi la Știri lume, It, Curiozități și Filme. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da. Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu. Alte precizări : Nimic. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da. 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dexter. @ GOV.RO Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 Te cunosc de ceva timp și știu că o să te dedici cu totul în acest proiect! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Luxie Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 Un mare , imi place activitatea ta, si modul cum postezi, nise topicurii frumos realizate. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 20 Administrator Share Postat Octombrie 20 Hello! Sincer e cam greu de ales din cauza trecutului pe care l-ai avut aici pe LeagueCS, dar, sa speram ca nu mai esti persoana aia de atunci si ca totusi te-ai schimbat. O sa iti dau un pentru ultima sansa in Staff. Spor si bafta! 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator John @ Anormalii Postat Octombrie 20 Fondator Share Postat Octombrie 20 Sa fie Pro fara numar :))) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 Pro și dacă mă întrebi pe mine perioada de probă cred ca ai trecut-o deja 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator AdR Postat Octombrie 20 Fondator Share Postat Octombrie 20 Eu chiar ti-am urmărit activitatea si faci treabă bună . Tine-o tot asa Ai un Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
boogeyman @ LCS Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 Nu cred ca e nevoie de justificare! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Octombrie 20 Administrator Share Postat Octombrie 20 Pro, te aștept înapoi în staff 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
1st_Psycho Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 Am inteles de la colegii nostrii ca ai fost destul de activa si am vazut cateva topicuri ale tale frumoase ai un de la mine si sper sa nu mai pleci 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 Mult succes! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 spor 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Octombrie 20 Administrator Share Postat Octombrie 20 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Octombrie 20 Fondator Share Postat Octombrie 20 Chiar daca ai experienta acumulata din trecut, vei fi in perioada de probe (7 zile). Acces pe toata Categoria Generala. Mult spor, noroc & nervi de otel 2 3 1 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate