Sari la conținut

[Cerere Moderator] - Charlton

Charlton

Postări Recomandate

Postat
  • Nume: Ma numesc George..
  • Vârstă: Am 19 ani.
  • De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece m-am mai ocupat de administrarea a catorva comunitati si ma consider destul de matur si responsabil incat sa ma descurc cu aceasta functie.
  • Ce secțiune dorești spre moderare?: Mi-ar placea zona League Of Legends sau SA:MP, deoarece joc ambele jocuri de foarte mult timp. Pe SA:MP sunt chiar si Lider pe cea mai mare comunitate de SA:MP din Romania.
  • Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Vom vedea pe parcurs, mai intai sa primesc functia si dupa vom vedea.
  • Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Sunt destul de activ, deoarece am primit Admin pe serverul Pac.Leaguecs.Ro si intru mai verific noile cereri acces, cat si sa completez BanList-ul.
  • Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Fara nicio indoiala.
  • Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Desigur.
  • Alte precizări: Nu, nu am alte precizari.
  • Poți intra pe teamspeak la ședințe?: Da.
Postat

:CONTRA:cand faci o cerere de moderator trebuie sa arati ca vrei nu ai decat 12 posturi si alea la sectiunea pac in-ti arata de ce esti in stare fa posturi la categoria care o doresti si revino cu o alta cerere ! bafta

Postat

:PRO: Nu ai fi singurul care ar primi grad fără posturi, pari interesat de aceasta funcție.

Succes! 

Postat

:PRO:, Cum zice si colegul :) . Daca spui ca te poti ocupa si esti capabil , atunci ai merita o sansa .

>> @Charlton  Din tot ce ai precizat mai sus , se vede ca esti un baiat inteligent , bafta si spor.

• LCS PREMIUM
Postat

Acceptat ca moderator pe sectiunea LOL si SAMP in proba pentru 7 zile . 

Succes si spor la treaba .

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate