Charlton Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 Nume: Ma numesc George.. Vârstă: Am 19 ani. De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece m-am mai ocupat de administrarea a catorva comunitati si ma consider destul de matur si responsabil incat sa ma descurc cu aceasta functie. Ce secțiune dorești spre moderare?: Mi-ar placea zona League Of Legends sau SA:MP, deoarece joc ambele jocuri de foarte mult timp. Pe SA:MP sunt chiar si Lider pe cea mai mare comunitate de SA:MP din Romania. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Vom vedea pe parcurs, mai intai sa primesc functia si dupa vom vedea. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Sunt destul de activ, deoarece am primit Admin pe serverul Pac.Leaguecs.Ro si intru mai verific noile cereri acces, cat si sa completez BanList-ul. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Fara nicio indoiala. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Desigur. Alte precizări: Nu, nu am alte precizari. Poți intra pe teamspeak la ședințe?: Da.
BoGdY Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 cand faci o cerere de moderator trebuie sa arati ca vrei nu ai decat 12 posturi si alea la sectiunea pac in-ti arata de ce esti in stare fa posturi la categoria care o doresti si revino cu o alta cerere ! bafta
femeseu .eXe Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 Nu ai fi singurul care ar primi grad fără posturi, pari interesat de aceasta funcție. Succes!
MajoRRR Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 , Cum zice si colegul :) . Daca spui ca te poti ocupa si esti capabil , atunci ai merita o sansa . >> @Charlton Din tot ce ai precizat mai sus , se vede ca esti un baiat inteligent , bafta si spor.
OriGinaL - LCS Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 Pro, Meriț o sansa si sa vedem ce faci, avem nevoie de staff activ si bun. Mult succes!
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Februarie 4, 2020 LCS PREMIUM Postat Februarie 4, 2020 Acceptat ca moderator pe sectiunea LOL si SAMP in proba pentru 7 zile . Succes si spor la treaba .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.