Ius_426 Postat Septembrie 24 Postat Septembrie 24 [1]. Nume: Ius_426 [2]. Nick server: dark ghost [3]. Varsta: 16 [4]. LeveL: 4 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.rs/player/51.89.15.97:27015/dark%2Bghost/ [6]. Ai citit regulamentul?: Zm#LeagueCs [7]. De ce doresti admin?: pentru ca imi place foarte mult sa fiu si eu admin pe server
BatMo Postat Septembrie 25 Postat Septembrie 25 Contra, nu ai citit regulamentul, nu ai orele necesare si nici nu tin minte sa te fi vazut pe server.
zuky Postat Septembrie 25 Postat Septembrie 25 CONTRA ! citeste regulamentul,nu mai da-ti copy,paste,ore nu ai te-am vazut doar 1 singura data pe sv!fa activitate citeste regulamentul cu adevarat convingene ca vrei sa fi cu adevarat admin!
bursucX Postat Septembrie 26 Postat Septembrie 26 Contra. N ai orele necesare și n ai citit regulamentul
zennik Postat Septembrie 26 Postat Septembrie 26 CONTRA , citeste regulamentul cu atentie , creste activitatea
Randy Sama Postat Septembrie 27 Postat Septembrie 27 Contra, n ai orele necesare și n ai citit regulamentul.
SicraN Postat Septembrie 28 Postat Septembrie 28 Ai doar 6 ore pe server si in astea 6 ore ai 150 de fraguri, deci ai contra din partea mea.
LCS PREMIUM Cizmă Bă @ Zm Postat Septembrie 29 LCS PREMIUM Postat Septembrie 29 Respins ! CITESTE REGULAMENTUL !
Postări Recomandate