Global-Moderators dRama t i c a Postat Septembrie 23 Global-Moderators Postat Septembrie 23 Deschid ochii, în jurul meu doar întuneric, abia dacă puteam distinge ceva. Cu toate acestea îmi dau seama că mă aflu într-o peșteră, nu era una foarte mare, iar ceea ce a fost ciudat era că nu simțeam de loc frigul firesc al unei grote. Văd că se apropie ceva de mine, pare să fie o femeie. Merge târâș spre mine, părul ei e negru și foarte încâlcit, iar rochia deși se vede că a fost una albă, acum era aproape complet neagră. În mod bizar nu simt dorința de a fugi sau orice senzație de frică. Până în momentul când ajunge aproape de mine și-mi prinde piciorul. Instinctiv încerc să scap, dar ea mă trage cu putere tot mai adânc și mai adânc înăuntrul peșterii. Gemetele ei, acoperă sunetul corpului meu târât ca o păpușă. Fața acesteia se apropie de a mea, pot să-i văd pielea în descompunere și ochii lipsiți de viață, în mână ține un bolovan. În secunda următoare BAM… îmi strivește capul. Mă trezesc în patul meu, asudat tot, și-mi dau seama că totul a fost doar un vis. Liniștit mă duc să mă uit la televizor, așteptând ca mama să mă cheme la micul dejun. Dintr-o dată cu coada ochiului văd o umbră cum merge foarte repede pe hol și intră la mine în cameră. Mă gândesc că poate e mama, dar atunci o aud strigându-mă de la parter: ,,Vino să-ți iei micul dejun!”. Acum, cu adevărat speriat, mă duc încet spre camera mea, mă apropii de ușă și intru înauntru. În mijlocul camerei, stă ea, femeia din visul meu. Cu o voce demonică îmi spune: ,,NU A FOST DOAR UN VIS!!!” Sursa : Creepypasta.ro Poveste de groaza scrisă de: ANGEL RA 1
Postări Recomandate