Creepy-Pasta
9 topics in this forum
-
- 0 replies
- 55 views
Model postare Creepypasta (Video) Nume creepypasta: Narator: Link video: Regulament postare Creepypasta Daca vreti sa postati un creepypasta text, nu aveti nevoie de niciun model. (Titlul trebuie sa fie plasat center cu un size ceva mai mare decat textul) Aveti voie sa postati maxim 5 Creepy Pasta-uri pe zi. Precizarea autorului este obligatorie. (Daca autorul nu este precizat in video, scrieti numele youtuberului / nu scrieti nimic) Daca creepypasta-ul contine mai multe parti, le postati in acelasi topic. In topic nu sunt permise reply-urile de genul "fain, imi place etc". Numele post-ului trebuie sa aiba…
Last reply by PlayZeeK. # GFX, -
Sursa Slender Man, enigma internetului, o ființă sinistră care a capturat imaginația și a alimentat coșmarurile a nenumărate persoane din întreaga lume. Această creatură misterioasă, adesea descrisă ca înaltă, slabă, îmbrăcată în negru, cu tentacule și fără chip, a bântuit poveștile online și cultura populară de ani de zile. Dar de unde a venit? Care sunt rădăcinile sale întunecate și cum a reușit să prindă atât de tare în fricile noastre? Origini antice: Picturi din peșteră, hieroglife și folclor Chiar dacă imaginea emblematică și numele “Slender Man” sunt înrădăcinate în sfera digitală, poveștile despre creaturi înalte, fantomatice, care urmăresc copii…
- 0 replies
- 33 views
Sursa A fost o zi lungă și plictisitoare la serviciu. James căuta cheile sub ploaia torențială, scăpând câțiva lei din buzunar. Nu-i păsa. Voia doar să intre în casă și să-și ia binemeritatul somn, deși știa că acesta îl va ocoli din nou. Somn. Cuvântul i se părea atât de străin. De pe altă lume, chiar. Cât timp trecuse? Trei zile? Nu putea continua așa. Avea nevoie de somn, dar știa că imediat ce capul va simți îmbrățișarea moale a pernei, iar pleoapele îi vor acoperi ochii injectați, oboseala va dispărea. Încercase tot felul de medicamente, legale și ilegale, disperat să obțină măcar câteva ore de odihnă. Insomnia începuse să-i controleze viața. James înghiți cât…
-
- Manager Server
- 0 replies
- 94 views
Sunt genul de persoană care caută în mod activ povești de groază reale, legende urbane înfiorătoare și întâmplări paranormale, mai ales când vin din folclorul românesc. Dar uneori, cea mai mare teroare vine din viața de zi cu zi. Vreau să știți că nu am avut niciodată dorința de răzbunare. Am mai fost rănită înainte, ca toată lumea, dar nu aș face niciodată rău intenționat unei ființe vii. Totuși… chiar mi-a fost silă de fostul meu prieten. Era oribil. Doar gândul la el îmi face și acum sângele să fiarbă. Dar nu trebuie să mă credeți pe cuvânt… Locuiesc de ceva timp cu bunicii mei. Nu e o situație rea; am trei mese pe zi și m-au înscris la o școală bună. Doar că…
Last reply by RĂDUCU, -
-
- 0 replies
- 63 views
Am studiat la o universitate foarte veche. A fost construită în secolul al 15-lea, iar unele dintre cele mai bune structuri sunt încă intacte. Am auzit o mulțime de povești cu fantome în fiecare clădire a universității. Desigur, ca un important psiholog, nu credeam acestă mediocritate. Am crezut întotdeauna că simțurile acelor oameni le jucau trucuri. Totuși, această părere s-a schimbat. Și n-am greșit niciodata așa de grav în toată viața mea.Profesorul nostru a decis să ne dea drumul devreme pentru că a terminat deja ultimul subiect pentru acea materie. El a cerut ca o parte din colegii mei să rămână în clasă pentru că el avea de gând să le dea niște n…
Last reply by dRama t i c a, -
- 0 replies
- 99 views
Deschid ochii, în jurul meu doar întuneric, abia dacă puteam distinge ceva. Cu toate acestea îmi dau seama că mă aflu într-o peșteră, nu era una foarte mare, iar ceea ce a fost ciudat era că nu simțeam de loc frigul firesc al unei grote. Văd că se apropie ceva de mine, pare să fie o femeie. Merge târâș spre mine, părul ei e negru și foarte încâlcit, iar rochia deși se vede că a fost una albă, acum era aproape complet neagră. În mod bizar nu simt dorința de a fugi sau orice senzație de frică. Până în momentul când ajunge aproape de mine și-mi prinde piciorul. Instinctiv încerc să scap, dar ea mă trage cu putere tot mai adânc și mai adânc înăuntrul peșterii.…
Last reply by dRama t i c a, -
-
- Manager Server
- 0 replies
- 297 views
Locuiesc chiar lângă o rezervație din Navajo și m-am împrietenit cu mulți dintre tinerii de vârsta mea. Ne place să ieșim, să jucăm jocuri video, suntem adolescenți normali. Merg mult, deoarece cel mai bun prieten al meu locuiește la peste un kilometru distanță de mine, plimbare care, de obicei, durează aproximativ 25-30 de minute. Am făcut această călătorie de zeci de ori și m-am simțit foarte confortabil. Știu oamenii care mai merg pe drum, așa că nu mă sperii si nu ma simt inconfortabil. Există totuși un petic de pădure la jumătatea drumului. Uneori este puțin deranjant. Există întotdeauna acel sentiment ca sunt urmărit. E o întâmplare obișnuită pentru mine, așa c…
Last reply by RĂDUCU, -
-
- 0 replies
- 34 views
An de an, eu și Rose aveam tradiția de a merge la spectacolul anual de păpuși de la vechiul teatru de pe stradă. Rose, o tânără rafinată de 20 de ani, a crescut urmărind spectacole de teatru, jucând cărți și câștigând la dame. Nu era de mirare că mergea acolo în fiecare an, indiferent de vreme sau de oră, și ar fi mers chiar și fără mine dacă era necesar. Teatrul era esența iubirii mele pentru Rose. Într-un an, am decis să o însoțesc la spectacol. “E atât de frumos că în sfârșit iei interes pentru teatru. Cred că o să ți se pară… interesant,” mi-a spus ea în timp ce ieșeam pe ușă. Dar exista un lucru pe care nu i-l spusesem lui Rose, un lucru pe care doar eu îl …
Last reply by Alexandru06 @ LCS, -
- 0 replies
- 39 views
Sursa Orele mici ale dimineții au fost întotdeauna momentul meu preferat. Nimeni nu mai era pe străzi în afară de mine… iar toate luminile erau stinse de ore întregi. Am așteptat la capătul aleii, ascuns în buruieni. Adrenalina îmi pulsa prin vene. Inima îmi bătea cu putere. În orice moment va urma… Pași ușori se apropiau. Mi-am întors capul și l-am văzut. Johnny Stănescu, un boboc de liceu atât de necopt încât nici nu-ți venea să crezi. Scund, slăbănog și neîndemânatic din punct de vedere social, Johnny eșua mereu în a înțelege cele mai simple nuanțe ale conversației. Era atât de ușor să-i câștig încrederea și să-l atrag din siguranța dormitorului său în m…
Last reply by PlayZeeK. # GFX,