Sari la conținut

RECLAMATIE zennik

regelee

Postări Recomandate

Nume reclamant:regele   Nume admin reclamat:zennik     Motiv:acest admin a picat zombie iar eu eram 3 sec afk si m a infectat ca mai apoi sa mi spuna ca m am lasat infectat. normal ca mi a dat slay. nu e prima oara cand acesta abuzeaza de comenzi. sunt a 3 a persoana care spune ca a avut probleme cu el.Durata Ban (Daca este cazul): -Dovada(video/poza/demo):https://ibb.co/KGKc6bs
https://ibb.co/RQ2DfGr  

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara stimate domn , in apărarea mea am sa zic ca , noi toți adminii ne conducem după un regulament și îl respectam , voi playerii care aveți pretenții și nu sunteți de acord cu acest regulament va rugam sa va adresați la fondatori pentru o schimbare nu sa va certați cu primul admin care îl întâlniți 

In regulament scrie exact , ca nu se permite sa te lași infectat , nu am un demo , dar ai fost in fata mea te-ai apropiat ai tras , te-ai băgat in mine și ai stat așa , am dat 2 hituri și nu ai plecat și te-am infectat , tu in reclamație ai scris ca ai stat afk 3 secunde dar pe server îmi zici altceva 

https://ibb.co/VWjXvDw
https://ibb.co/3rrm5g3

Nu te-am amenințat cu nimic , doar te-am avertizat ca dacă mai continui așa ai slay 3 runde , fii bun și respecta regulamentul și nu ti-am dat slay 

Editat de zennik
  • Dislike 1
Link spre comentariu

E o problemă cu câțiva admini, fără să dăm nume, dacă urlă careva pe chat și zice “lm long” sau alta prostie, ei imediat pun botul și ori dau slay, ori ameninta, nu e chestia ca e un “simplu slay”, ideea e ca e bătaie de joc, nu se verifica nimic și in loc sa ne vedem de joc, stau sa mă cert cu Gheorghe și Vasile ca lm se poate sparge și sa ii fac să priceapă ce e ăla lm long 😅 in concluzie, sunt prea mulți admini, doar câțiva își merită gradul

ps: zennik și mie mi-a băgat un slay ca i s-a părut lui ceva 😅, mai întâi verificați fraților și puteți discuta cu noi, nu direct slay, ca nu suntem comunisti

Link spre comentariu

Ideea ar fi în felul următor:

Este un simplu slay, nu e necesar atâta mare tam tam pentru asta, dacă te simți nedreptățit strânge dovezi, un admin care face abuz e clar ca nu se oprește după prima abatere si poți strânge dovezi dacă chiar așa e.

Și alt lucru, nu poate ghici adminul dacă tu erai Afk sau nu. Dacă tu ai început să joci imediat după infectare e normal să fi crezut ca poate te-ai lăsat infectat intenționat.

• Like 1
Link spre comentariu

On 17/09/2024 at 19:36, PaiN21 said:

E o problemă cu câțiva admini, fără să dăm nume, dacă urlă careva pe chat și zice “lm long” sau alta prostie, ei imediat pun botul și ori dau slay, ori ameninta, nu e chestia ca e un “simplu slay”, ideea e ca e bătaie de joc, nu se verifica nimic și in loc sa ne vedem de joc, stau sa mă cert cu Gheorghe și Vasile ca lm se poate sparge și sa ii fac să priceapă ce e ăla lm long 😅 in concluzie, sunt prea mulți admini, doar câțiva își merită gradul

ps: zennik și mie mi-a băgat un slay ca i s-a părut lui ceva 😅, mai întâi verificați fraților și puteți discuta cu noi, nu direct slay, ca nu suntem comunisti

tu cine esti sa faci afirmatii in acest topik deschis de catre un reclamant,aceasta este o reclamatie in care vorbesc cei inclusi in discutie!daca ai obiectii si vrei sa ne confirmi cu acele nume de admini deschide un topik,adu dovezi si cei  speciali vor primii sanctiuni!multumesc

CONTRA,zennik  nu este genul care abuzeaza de comenzi,stie regulamentul mai bine decat multi,isi face treaba exact cum trebuie,sunteti multi care faceti asta pentru ca

va place sa fiti zm si sa face-ti infectii,de preferabil in timpul cand nu este vip.inaite sa face-ti o afirmatie de genu si sa credeti ca noi facem abuz mai cititi si voi regulamentul ESTE PENTRU TOATA LUMEA!!!

Editat de zuky
  • Ador 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate