Kaz3 Posted September 15 Share Posted September 15 Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre administratorii comunității, @Alexandru06 @ LCS VIAȚA PERSONALĂ Reporter Kaz3: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Numele meu este Alexandru, am 25 de ani și locuiesc în Prahova. Reporter Kaz3: Ce îți place să faci în timpul liber? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Să mă joc, să îmi petrec timpul pe LeagueCS și cam atât. Reporter Kaz3: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Habar n-am, cred că "O viață tristă". Reporter Kaz3: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Păi, în weekend cu o cafea și bineînțeles la PC după aceea, cum s-ar spune, la relax. Reporter Kaz3: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Nu pot să zic că am fost într-un loc așa de "interesant". Pot spune că am fost în Bulgaria, dar nu e așa wow. Reporter Kaz3: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: SUA sincer, cred că ar fi superb!! Reporter Kaz3: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Cu familia, în rest nimic altceva... Reporter Kaz3: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Cu toată lumea își dorește "sănătate" dar pe lângă asta și pe cineva drag lângă mine, dar se pare că acest lucru nu se va îndeplini. Reporter Kaz3: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Electric/dubstep și Rap puțin, ca și melodie am multe preferate, nu e doar una singură.. Reporter Kaz3: Dacă ar fi să alegi între o ieșire în club sau o cabană cu prietenii, ce ai alege? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Cabană cu prietenii clar, ieșirile în club o pot face și cu prietenii. Reporter Kaz3: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Nu, nu practic nici un fel de sport.. MEDIUL ONLINE Reporter Kaz3: Care este jocul tău preferat? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: World of Warcraft, ETS2, sunt mai multe, dar nu le enumăr pe toate aici.. Reporter Kaz3: Câte ore pe zi petreci in mediul online? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Depinde, înainte stăteam cu orele să mă joc și să îmi petrec timpul aici pe LeagueCS, acum maxim 2-3 ore, asta din cauza locului de muncă. Reporter Kaz3: Aștepți cu nerăbdare lansarea unui joc? Dacă da, care este titlul acestuia? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Hmmm sincer nu prea îmi merge calculatorul pentru jocuri noi, chiar dacă aștept, nu pot să îl/le joc. Reporter Kaz3: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS și ce te-a făcut să o alegi? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Păi am aflat de LeagueCS de la @devylinn @ LCS miniona LeagueCS-ului. Reporter Kaz3: Ce funcție ai în acest moment? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Administrator. Reporter Kaz3: Care crezi că sunt calitățile tale în cadrul comunității? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Habar nu am sincer. Colegii din Staff îmi știu mai bine calitățile. Reporter Kaz3: Ce îmbunătățiri s-ar putea aduce forumului? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Momentan nimic, poate pe viitor vor urma modificări. Reporter Kaz3: Consideri că faci parte dintr-o echipă administrativă de succes? [ADMINISTRATOR] Alexandru06 @ LCS: Bineînțeles, niște oameni superbi și foarte de treabă. Îți mulțumesc @Alexandru06 @ LCS pentru acceptarea interviului. Sperăm să îți găsești acea persoană dragă de care ai nevoie! Așteptăm membri comunității cu păreri referitoare la acest interviu! Vă mulțumesc pentru atenție! 1 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andt. Posted September 17 Share Posted September 17 Un interviu frumos, aranjat, cu puțină culoarea ! Felicitări pentru munca depusa @Kaz3 Iar tu @Alexandru06 @ LCS esti o persoana minunata , de nota 10 ! Ai grija de tine ! Orice problema ai mă cauți 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayZeeK. # GFX Posted September 17 Share Posted September 17 un interviu frumos nota 10 felicitari amandurora 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaz3 Posted September 17 Author Share Posted September 17 Acum 29 minute, Andt. a spus: Un interviu frumos, aranjat, cu puțină culoarea ! Felicitări pentru munca depusa @Kaz3 Iar tu @Alexandru06 @ LCS esti o persoana minunata , de nota 10 ! Ai grija de tine ! Orice problema ai mă cauți Îți mulțumesc pentru apreciere! Acum 17 minute, PlayZeeK. # GFX a spus: un interviu frumos nota 10 felicitari amandurora Mulțumim! Mă bucur ca am putut susține un interviu alături de o persoană receptivă! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Administrators Alexandru06 @ LCS Posted September 21 Community Administrators Share Posted September 21 La 17.09.2024 la 20:03, Andt. a spus: Un interviu frumos, aranjat, cu puțină culoarea ! Felicitări pentru munca depusa @Kaz3 Iar tu @Alexandru06 @ LCS esti o persoana minunata , de nota 10 ! Ai grija de tine ! Orice problema ai mă cauți Mulțumesc frumos, asemenea și ție, un om și băiat de nota 1000!! Și tu să ai grijă de tine. La 17.09.2024 la 20:16, PlayZeeK. # GFX a spus: un interviu frumos nota 10 felicitari amandurora Mulțumesc frumos!! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts