Spy01 Postat Septembrie 6 Share Postat Septembrie 6 [1]. Name :Alex [2]. Nick Server :Spy01 [3]. Age : 20[4]. LeveL : 11 5]. Hours played [75 : [6]. Did you read the rules ? :Yes [7]. Why do you want admin ? :Joc 1.6 de cand eram mic si mai moderam servere inainte, dar mostly pentru ca mi place serverul si vreau sa fie ordine si fair play (si putin de nostalgie =)) )[8]. How well do you know English? Avansat ca eu doar engleza vorbesc la munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Mitrutz Postat Septembrie 6 Share Postat Septembrie 6 Contra 1-Nu ai citit regulamentul 2-Nu ai pus link cu orele de la game-tracker Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Oregon Postat Septembrie 6 Share Postat Septembrie 6 Contra. Nu ai citit regulamentul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SicraN Postat Septembrie 6 Share Postat Septembrie 6 Nu ai citit regulamentul si nu stiu cum ai copiat modelul de cerere ca este totul pe un rand. Contra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Mr.1TAP Postat Septembrie 6 Share Postat Septembrie 6 CONTRA , citeste regulamentul , link de la gametracker pentru ore . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
J0K3RuL ;X Postat Septembrie 6 Share Postat Septembrie 6 Contra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Maz1mo Postat Septembrie 6 Share Postat Septembrie 6 Contra. You're don't read the rules yet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Wary2k Postat Septembrie 6 Share Postat Septembrie 6 Contra , regulamentul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Exx33mplu Postat Septembrie 6 Share Postat Septembrie 6 contra, motiv mai sus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dany97 Postat Septembrie 6 Share Postat Septembrie 6 Rejected ! T/C Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate