Sari la conținut

[FOTBAL] Atenție, FCSB! Rezultatul obținut de Sparta Praga în campionat, înainte de meciul retur din Champions League


exedus

Postări Recomandate

MGM0Yjc1Y2M0MjE2NWJlNmEzYmU3ODZkNWYx.thu

FCSB va primi vizita celor de la Sparta Praga în manșa a doua din turul III preliminar al Champions League.

În tur, cele două formații au remizat 1-1. Astfel, se anunță un meci ”încins” pe stadionul Ghencea pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Însă, înainte de această partidă directă, atât FCSB, cât și Sparta Praga au evoluat în campionatele lor interne. 

Dacă FCSB a învins-o, pe teren propriu, scor 3-2, pe Farul Constanța, Sparta Praga a obținut un succes în liga sa, în deplasare. 

  • Sparta Praga, victorie cu Bohemians în campionat înainte de returul cu FCSB 

În ultima etapă din campionatul Cehiei (cea cu numărul patru), Sparta Praga a câștigat, în deplasare, cu Bohemians Praga, scor 2-1. Golurile adversarei FCSB-ului din Champions League au fost marcate de Indrit Tuci (23 de ani) și Veljko Birmancevic (26 de ani). 

După victoria cu Bohemians, Sparta se află pe primul loc al ierarhiei din Cehia, cu 12 puncte acumulate după patru partide. 

 

În acest meci de campionat, Sparta Praga nu a utilizat cel mai bun ”prim 11”, semn că a decis să-și odihnească o bună parte din titulari pentru partida retur cu FCSB din Liga Campionilor. 

Dacă FCSB o va elimina pe Sparta Praga din Champions League, ”roș-albaștrii” vor juca în play-off-ul competiției împotriva echipei care se va impune din ”dubla” PAOK Salonic (Grecia) - Malmo (Suedia). În tur, formația lui Răzvan Lucescu (55 de ani) a remizat cu campioana Suediei, scor 2-2. 

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate