Sari la conținut

[FOTBAL] "N-are rost să ținem secret!" Vedeta unei rivale din Liga 1 s-a autopropus la FCSB! Becali: "S-a dus la Charalambous"


Postări Recomandate

MTA2MCZoPTYzNiZoYXNoPTU4ODI2ZjcwYzE4N2Y3

Sursa

Gigi Becali (66 de ani) a încercat să dea lovitura verii în fotbalul românesc: transferul lui Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), de la CFR Cluj.

Gigi Becali l-a vrut pe Panagiotis Tachtsidis: "Nu are rost să ținem secret!"

Mijlocașul grec s-a autopropus la FCSB, conform spuselor patronului roș-albaștrilor, însă, în cele din urmă, a decis să-și prelungească înțelegerea cu gruparea din Gruia.

"Nu are rost să ținem secret. L-am vrut și îl și vreau. Și el a vrut. El a venit, de la el a venit propunerea. S-a dus la Charalambous. Am făcut tot ce a vrut, tot ce a vrut i-am dat. Și apoi să auzim că el a semnat cu CFR Cluj", a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

În cele din urmă, Panagiotis Tachtsidis și-a prelungit contractul cu CFR Cluj. Noua înțelere este valabilă până în vara lui 2026.

"Suntem bucuroşi să vă anunţăm că mijlocaşul nostru, Panagiotis Tachtsidis, şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj până în 2026! Venit în Gruia în vara anului trecut, Tachtsidis şi-a trecut în cont 7 reuşite, dar şi numeroase pase excelente, devenind rapid unul dintre cei mai apreciaţi mijlocaşi din Superligă. Îi urăm multă baftă în continuare la echipa noastră şi cât mai multe reuşite!", a anunțat CFR Cluj, la finalul lunii mai.

"Care e secretul căsniciei dumneavoastră?" Luminița Becali a răspuns în 3 cuvinte, Gigi Becali a intervenit

Gigi Becali (66 de ani) s-a numărat printre cei peste 700 de invitați de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase.

Patronul celor de la FCSB a mers la evenimentul organizat la Domeniile Știrbey însoțit de soția sa, Luminița.

O prezență extrem de discretă până acum, Luminița Becali a fost întrebată care este secretul longevității căsniciei cu Gigi Becali și a răspuns în 3 cuvinte.

"Înțelegere, respect, iubire... Și cred că am spus totul", a spus Luminița Becali pentru as.ro.

Gigi Becali a intervenit și a explicat secretul căsniciei sale: "Ea lăsa pe vremuri, acum las eu. Băi, tată, când e dragostea, e dragostea. Dragostea face toate. Dragostea biruieşte totul", a completat patronul de la FCSB.

"Ne-am înţeles perfect de la început", a fost concluzia Luminiţei Becali.

Luminița și Gigi Becali s-au cunoscut în anul 1984, au ajuns să formeze un cuplu și, în 1994, s-au căsătorit. Cei doi au împreună 3 fete: Teodora, Alexandra și Cristina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate