RĂDUCU Postat Iulie 22 Share Postat Iulie 22 Oţelul Galaţi a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, 0-0, luni seara, în ultimul meci din etapa a doua a SuperLigii. Echipa lui Gică Hagi a fost mai periculoasă și a avut ocaziile mai mari, însă nu a reușit să puncte și a rămas singura formație din campionat fără gol marcat în acest sezon. Gică Hagi, după Oțelul - Farul 0-0: ”Avem nevoie de un atacant” La flash-interviu, Gică Hagi, managerul Farului, s-a arătat mulțumit de jocul prestat de elevii săi, chiar dacă nu au reușit să fructifice șansele create. Totuși, ”Regele” a transmis ferm că echipa sa are nevoie ca de aer de un ”număr 9”. ”Trebuia să câștigăm, am avut ocazii. Știam că întâlnim o echipă care are un joc foarte bine conturat, ne-am adaptat. Trebuia să facem anumite lucruri, le-am făcut bine. Am condus jocul, cred că am avut cele mai multe ocazii, nu știu dacă adversarul a avut ceva pe poartă, doar la cornere. Dar atât s-a putut, ăsta e fotbalul. (n.r.- dacă are nevoie de un atacant central) O vede și soacră-mea, oricine o vede. Și Riva s-a accidentat, și Cojocaru, vom vedea. Avem nevoie. Dican arată bine, Ciobanu mai are foarte mult, are nevoie de meciuri, l-am forțat astăzi. E foarte disponibil. Iancu trage de el, nici el nu poate să reziste 90 de minute. Sperăm să apară și Bălașa săptămâna asta. Larie va lipsi câteva luni”, a spus Gică Hagi. SURSA: DIGISPORT.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate