Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali a văzut decizia luată de Fiorentina în privința lui Munteanu și a reacționat: ”Eu știam”

RĂDUCU

Postări Recomandate

Jmg9NjM2Jmhhc2g9N2Q2YmJmOTY1NmM0YmEyMTJi

În cursul zilei de duminică, 22 iulie, Fiorentina a anunțat lotul cu care va merge în cantonamentul din Marea Britanie, iar Louis Munteanu (22 de ani) se regăsea pe această listă.

Gigi Becali, despre Louis Munteanu: ”Fiorentina vrea să-l verifice”

Atacantul a ieșit în evidență în această vară, când a marcat un gol și a reușit un assist pentru Fiorentina, în două meciuri de pregătire. Chiar și așa, decizia grupării ”viola” e una curioasă, având în vedere că Munteanu a intrat în ultimul an de contract și mai multe echipe, printre care CFR Cluj, FCSB, Espanyol și două echipe din Serie A, s-au interesat de serviciile sale.

1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Louis Munteanu, potrivit Transfermarkt.

În ultimele zile, oamenii din conducerea celor de la CFR, în frunte cu Ioan Varga, patronul clubului, au transmis că Louis Munteanu va ajunge la gruparea din Gruia în cursul acestei săptămâni, însă Gigi Becali e convins că, după ce a fost anunțat că va face deplasarea în Regatul Unit cu Fiorentina, internaționalul U21 va rămâne la Firenze.

De aceea, spune el, nici nu a continuat să insiste pentru fotbalistul care a fost împrumutat în ultimele două sezoane la Farul.

Eu știam. Nu am și zis? Nu v-am zis? Dacă era, făceam eu ceva. Dar am văzut că nu se poate. Știam ce știam. Dacă ei vor să îl țină? Fiorentina. Vor să îl verifice. La ora asta nu mă mai interesează nimic. Niciun jucător nu mă interesează. Poate să fie și Maradona”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

SURSĂ: DIGISPORT.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate