Sari la conținut

[FOTBAL] EXCLUSIV "Invenția" gândită de Gigi Becali înainte de FCSB - ”U” Cluj 1-1: ”Am vrut să intre fundaș!”

Postări Recomandate

YTFmYTEzYWJhMzZmMTU3NDc1ZWM3YTA1YWFj.thu

Sursa

FCSB și ”U” Cluj au remizat, scor 1-1, în prima etapă din SuperLigă.

SuperLiga: CFR Cluj - Dinamo, duminică, 19:00, DGS 1

Media: Fotbal Club, duminică, 21:00, DGS 1

Confruntarea a putut fi urmărită pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România au mai putut urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Gigi Becali a vrut să îl joace pe Alexandru Băluță ca fundaș dreapta

Alexandru Băluță (30 de ani) a început jocul cu ”U” Cluj de pe banca de rezerve, dar a fost ”aruncat în luptă” în minutul 60, după ce l-a înlocuit pe Marius Ștefănescu (25 de ani). Gigi Becali a dorit să inoveze în materie de schimbări și a vrut inițial să îl introducă pe Băluță ca fundaș dreapta, însă s-a răzgândit ulterior.

”Am vrut să-l bag pe Băluță și nu știam ce să fac. M-am gândit să intre ca fundaș, dar cică nu se poate să intre Băluță în locul lui Crețu.

Păi de ce nu se poate? Da, așa am vrut să fac, să intre Băluță fundaș dreapta. Ce problemă aveam noi cu ei? Dacă nu făcea Edjouma penalty, nu mai era nicio problemă”, a declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

În 36 de meciuri jucate pentru FCSB, în sezonul trecut, Alexandru Băluță a punctat de 7 ori și a oferit 7 pase decisive.

1.200.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Băluță, potrivit Transfermarkt.

Gigi Becali a anunțat că Mihai Lixandru și-a recâștigat locul în primul 11 de la FCSB

Unul dintre jucătorii care l-au impresionat pe Becali la meciul din Ghencea a fost Mihai Lixandru. Culmea, mijlocașul central de 23 de ani se afla la polul opus cu doar două meciuri înainte de cel din campionat.

Mai exact, după prima repriză din Supercupă, contra Corvinului (4 iulie, scor 3-0), Lixandru a fost scos la pauză. Becali anunța că mijlocașul și-a pierdut locul în echipă, iar Baba Alhassan a devenit titular. Acum, cei doi au făcut din nou "rocadă", iar ganezul va trece pe bancă.

"Cu Liga Campionilor nu-mi fac probleme. Gata, mi-am dat seama ce trebuie la echipa asta. Mijlocașii centrali, doar ăia doi vor fi (n.r. Lixandru și Șut).

Schimb doar dacă trebuie să țin de scor, iar dacă obosește cineva, îl bag pe Baba Alhassan. Pe ăștia doi nu-i mai schimb niciodată", a mai declarat Gigi Becali.

Editat de Oregon
Modificare titlu
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate