manDarikees. Postat Ianuarie 28, 2020 Postat Ianuarie 28, 2020 Salut! Haideti sa il cunoastem pe @Dumii manDarikees.: Salutare! Iti multumesc ca mi-ai acceptat interviul ,si ne oferi sansa ,mie si celorlalti membri ai comunitatii, de a afla cate ceva despre tine! Dumii: Cu mare drag! Salutare! manDarikees.: Ne poti spune pentru inceput , cum te numesti si cati ani ai? Dumii: Ma numesc Tudor Dumitrel,dar de mic copil,parintii mei mi-au spus Dumi. Am 22 ani,fac 23 in August. manDarikees.: Unde lucrezi? Dumii: In cadrul M A I - Jandarm. manDarikees.: Care este parerea ta sincera despre comunitate? Ce crezi ca ar trebui sa se schimbe in cadrul forumului/serverelor? Dumii: Am o parere foarte buna! Comunitatea are potential,unul foarte mare! Tot odata are si nevoie de staff,sa o ajute! Ar fi nevoie de mai multa activitate! Playerii sa fie atrasi intr un anumit mod,pe forum !! manDarikees.: Ai vreun regret? Daca da,care este acela? Dumii: Da. Ca m am increzut prea usor in anumite persoane,mai tarziu mi am dat seama...ca nu trebuia. manDarikees.: Ai o relatie buna cu familia? Consideri ca intre frati este necesara intelegerea si iubirea? Dumii: Am o relatie foarte buna! Este foarte necesara! Nu trebuie sa lipseasca . manDarikees.: Aranjeaza urmatoarele in ordinea importantei lor in viata ta: fericirea, banii, dragostea, sanatatea, faima. Dumii: Sanatatea , Dragostea , Fericirea , Banii , Faima. manDarikees.: Care este acel lucru pe care ti l-ai dorit intotdeauna, insa nu l-ai capatat pana acum? Dumii: Calmitatea , in cazuri banale,gen ma enerveaza un copilas sau etc...nu reusesc sa ma abtin prea mult. manDarikees.: Daca ai fi pus sa alegi dintre , a avea foarte multi bani ,dar niciun prieten , si a fi mai putin instarit ,dar cu multi prietenii aproape, ce ai alege? Dumii: La modul cel mai sincer ,sarac,dar cu prieteni buni aproape ! La bine si rau! manDarikees.: Esti de parere ca un om se poate naste "rau" ,sau mai degraba ca faptele acestuia sunt o consecinta a unor experiente neplacute din trecut? Dumii: Nu se naste rau. Se formeaza ' rau '. Asta conteaza mult de educatie,de comportamentul celor de langa el,mai ales al parintilor. manDarikees.: Care este cea mai mare si importanta schimbare pe care doresti sa o faci in viata ta? Dumii: Vreau sa imi cumpar propriul apartament ! manDarikees.: Cine/ce te motiveaza cel mai mult acum? Dumii: Ambitia mea,sincer. Dar si parintii. manDarikees.: Daca ai primi in acest moment 1 milion de euro, ce ai face cu banii intocmai? Dumii: Apartament si o alta masina. ❤ manDarikees.: Spune-mi 2 lucruri pe care le-ai invatat observand comportamentul celor din jur si din tot ce ti se intampla tie/se intampla prietenilor tai. Dumii: Sa nu am incredere in toata lumea,prea usor. Si am mai observat ca traim intr o lume plina de interese. manDarikees.: Daca ai avea sansa de a incepe o viata noua,ai face-o?Si daca da,unde ai vrea sa iti faci viata? Dumii: Nuuu! Sunt super multumit de asta !! manDarikees.: Ce te ingrijoreaza cel mai mult cu privire la viitor? Dumii: Momentan nimic. Fac 23 de ani. Lucrez. Ma intretin. Ma distrez. Imi traiesc viataaa. manDarikees.: Care este cea mai mare provocare cu care te confrunti acum? Dumii: Sa mi conving iubita sa ia permisul . Sa faca scoala de soferi. manDarikees.: Numeste 5 persoane de pe aceasta comunitate pe care le consideri demne de respectul si prietenia ta. Dumii: Nervoasa ,Posedatul, Flipper ,Bogdy , xtReme. manDarikees.: Spune-mi 2 calitati si 2 defecte de-ale tale. Dumii: Calitati : intelegator/ma adaptez repede la necunoscut Defecte : ma enervez destul de repede / pun prea repede suflet. manDarikees.: Ce urasti cel mai mult in viata? Dumii: Minciuna / perversitatea / lasitatea. manDarikees.: Ca incheiere , te rugam sa adresezi cateva cuvinte celorlalti membrii ai comunitatii cu referire la viata/jocuri/prieteni/familie,etc. Dumii: Ma bucur ca m ati primit printre voi! Ma bucur ca Flipper a luat decizia sa ne mutam aici! I am dovedit si lui,cum vreau sa va dovedesc si voua,ca nu am grad doar cu numele ca am. Va urez tot binele , spor in toate ! Sper sa ne si imprietenim mai mult ! ❤ Toate cele bune! Va salut pe toti! manDarikees.: Cum ti s-a parut acest interviu? Dumii: Interviul mi s a parut relaxant,m am descarcat , daca pot spune asa,putin,de o energie ciudata. Esti bun in ceea ce faci,ai rabdare. Si te am ales pe tine,crezand dupa poza si numele profilului tau de pe forum,ca esti fata! ( :))))))) ) Acesta a fost interviul manDarikees. - Dumii Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut,nu uita sa lasi un "Like/Ador"
PoSeDaTuL Postat Ianuarie 28, 2020 Postat Ianuarie 28, 2020 1 hour ago, manDarikees. said: Dumii: Interviul mi s a parut relaxant,m am descarcat , daca pot spune asa,putin,de o energie ciudata. Esti bun in ceea ce faci,ai rabdare. Si te am ales pe tine,crezand dupa poza si numele profilului tau de pe forum,ca esti fata! ( :))))))) ) Ești teroare:)) frumos interviu kw
Dumii Postat Ianuarie 29, 2020 Postat Ianuarie 29, 2020 @manDarikees. mersi frumos ca ai acceptat sa ma tragi de limba! Esti un baiat super ok,cu multa rabdare,parca te vedeam un fel de Catalin Maruta cand ma intrebai ! =)) Toate cele bune! Nota 999+ din partea mea !
Fondator X-Tream Postat Ianuarie 30, 2020 Fondator Postat Ianuarie 30, 2020 Frumos interviu. Ma bucur sa aflu cate ceva despre voi Good Job, my guys
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.