RĂDUCU Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Numele tău :RĂDUCU Vârsta ta : 25 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Momentan niște posturi pe forum și pe teamspeak doar online că atat am avut momentan, dar vreau mai mult. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu orice este nevoie pe zona de teamspeak3, e punctul meu forte. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Imi doresc sa fac parte din staff UniqueID : 4bc+/hqd+hjHJ18T6btfMnG41TU= Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
.S1ckBoY @ LCS Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 pentru perioada de proba ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
wasd Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dexter. @ GOV.RO Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 pro. te-am văzut zilele acestea pe teamspeak3 dar mai mereu pe 'mute'. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Tweedle Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 PRO pentru perioada de proba. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Iulie 12 Administrator Share Postat Iulie 12 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Daimond Kane Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 (editat) Ai "PRO" de la mine, dar trebuie să remarc câteva aspecte: 1. Ai stat numai pe "mute" cât ai stat pe TS-ul acestei comunități. Pentru a fi în staff-ul Asistenței Tehnice, trebuie să ai sunetul și microfonul activate, pentru a putea comunica. 2. Ești "migrator", din câte am observat, adică mergi pe mai multe comunități(și, de fiecare dată, stai pe "mute"). O regulă importantă pentru membrii staff-ului acestui proiect este aceea că membrii trebuie să fie loiali comunității, adică să nu aibă grade și pe alte TS-uri. M-aș bucura dacă ai fi serios și implicat în activitatea ta(asta dacă vei fi acceptat). Mult succes, camarade! Editat Iulie 12 de Daimond Kane 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat Iulie 12 Autor Share Postat Iulie 12 1 oră în urmă, Daimond Kane a spus: Ai "PRO" de la mine, dar trebuie să remarc câteva aspecte: 1. Ai stat numai pe "mute" cât ai stat pe TS-ul acestei comunități. Pentru a fi în staff-ul Asistenței Tehnice, trebuie să ai sunetul și microfonul activate, pentru a putea comunica. 2. Ești "migrator", din câte am observat, adică mergi pe mai multe comunități(și, de fiecare dată, stai pe "mute"). O regulă importantă pentru membrii staff-ului acestui proiect este aceea că membrii trebuie să fie loiali comunității, adică să nu aibă grade și pe alte TS-uri. M-aș bucura dacă ai fi serios și implicat în activitatea ta(asta dacă vei fi acceptat). Mult succes, camarade! La faza cu migrator țin să te contrazic pentru că nu am grad pe niciun server de teamspeak3 (maxim 'premium') că mă cunosc, dar ca și grad de administare/asistență pe teamspeak3 nu a fost cazul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 succes 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Paul1kEEE Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 PRO ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
1st_Psycho Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 pentru perioada de proba 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Claudiu95 Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 Spor la treaba si activitate multa pe asistenta!! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Claudikes Postat Iulie 12 Administrator Share Postat Iulie 12 Te rog sa mă contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ți putea acorda gradul. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate