Paul1kEEE Postat Iulie 9 Share Postat Iulie 9 (editat) Numele tău : Paul1kEEE Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am ajutat comunitatea LeagueCs la zona de Mix-uri si inca fac parte si staff-ul de la MIX. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu tot ce pot , cu utilizatorii noi si tot ce inseamna ts. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : 1st_Psycho Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Imi doresc sa fac parte din staff UniqueID : uDWDTOMwPs0KBVmleEDb+8OpCP8= Editat Iulie 9 de Paul1kEEE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
1st_Psycho Postat Iulie 9 Share Postat Iulie 9 treci acasa maulika 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Tweedle Postat Iulie 9 Share Postat Iulie 9 PRO! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator X-Tream Postat Iulie 9 Fondator Share Postat Iulie 9 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Daimond Kane Postat Iulie 9 Share Postat Iulie 9 (editat) Îți dau PRO pentru întreaga activitate de pe această comunitate din zona MIX-urilor. Editat Iulie 9 de Daimond Kane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Iulie 9 Administrator Share Postat Iulie 9 Pro! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat Iulie 9 Share Postat Iulie 9 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
.S1ckBoY @ LCS Postat Iulie 9 Share Postat Iulie 9 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
wasd Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Ares Postat Iulie 10 Fondator Share Postat Iulie 10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator mãdãlinZX Postat Iulie 10 Administrator Share Postat Iulie 10 Te rog sa mă contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ți putea acorda gradul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate