Yuno Postat Iunie 30 Share Postat Iunie 30 [1]. Nume: Cristian [2]. Nick server: Mojisky [3]. Varsta: 22 [4]. LeveL: 22 [5]. Gradul actual: Administrator [6]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Mojisky/zm.leaguecs.ro:27015/ [7]. Link de la ultima cerere: [8]. De ce doresti upgrade?: Pentru a avea acces la mai multe comenzi. Stiu ca activitatea mea nu este una decenta, am avut un program foarte incarcat luna aceasta care abea imi permitea sa mai ma odihnesc insa incepand de astazi o sa maresc activitatea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
J0K3RuL ;X Postat Iunie 30 Share Postat Iunie 30 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
bursucX Postat Iunie 30 Share Postat Iunie 30 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SicraN Postat Iunie 30 Share Postat Iunie 30 (editat) Activitate scazuta. Contra https://imgur.com/ON4jKC2 PS: Pentru ca ai marit activitatea in ultimele zile, ai PRO si de la mine. \SicraN/ Editat Iulie 8 de SicraN 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
skaraotki Postat Iulie 1 Share Postat Iulie 1 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
V.l.a.d Postat Iulie 1 Share Postat Iulie 1 Hai ca iti dau un Pro mai incearca sa cresti in activitate 2 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
sNooPz. Postat Iulie 1 Share Postat Iulie 1 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Wary2k Postat Iulie 1 Share Postat Iulie 1 (editat) Contra stai numai spec Editat Iulie 13 de Wary2k 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zuky Postat Iulie 1 Share Postat Iulie 1 pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
pere Postat Iulie 2 Share Postat Iulie 2 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zennik Postat Iulie 2 Share Postat Iulie 2 Activitatea broo. PRO 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Mr.1TAP Postat Iulie 2 Share Postat Iulie 2 PRO 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
**|TALHAMI|** Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 Contra low actice 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Randy Sama Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
upset_killer Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 help me 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Exx33mplu Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
XenonOne Postat Iulie 16 Share Postat Iulie 16 Mareste activitatea Acceptat T/C 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate