PlayZeeK. # GFX Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 Sursa Gigi Becali susține că FCSB nu va respecta regulamentul, ceea ce înseamnă că va pierde meciul la ”masa verde”. Imediat, FCSB va face apel la TAS. Gigi Becali: FCSB, fără jucător U21 în Supercupă ”Acum avem primul meci, Supercupa. Ca să știți, în Supercupă nu o să joace U21. Încercăm așa, să forțăm. Am zis să am bun simț. Nu ai cum să obligi pe cineva. Nu ești tu stăpân, că eu nu iau bani de la tine, tu iei de la mine. Ei iau bani de la noi. După ce că iei bani, ne mai și comanzi. Ai ceva la cap? Eu trimit hârtie că nu mai joc! Eu acum nu mai joc, pac 0-3, merg la TAS. Trofeul îl dă TAS înapoi. E discriminare. În cupele europene, păi ce? Eu fac echipa cu Musi că mă obligă Burleanu?”, a declarat Gigi Becali. Gigi Becali, Ioan Varga, Mihai Rotaru și Dan Șucu, alianță împotriva regulii U21 Gigi Becali a declarat recent că va face tot ce poate pentru a elimina regula U21 și că are susținerea altor patroni de cluburi. Ioan Varga, Mihai Rotaru și Dan Șucu ar fi de acord ca regula U21 să dispară de la meciurile din SuperLigă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate