Kaz3 Postat Iunie 22 Share Postat Iunie 22 Prenume » Ionuț Vârsta » 22 ani Locația » Bacău, România Ocupație » Lucrez în MAI. Hobby-uri și pasiuni » Ieșirile cu prietenii, fotbalul si altele ce implică societatea. Modalitate de contact » instagram: ionutstan02 De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Am fost prezent in comunitate încă din anul 2020, unde am avut un server de cs 1.6 classic, iar acum m-am decis să mai fiu activ aici în timpul liber. O poză cu tine (opţional) » O să atașez ulterior. Acordă o notă comunității » Mă bucur ca încă este activă comunitatea, nota fiind 10. Alte detalii » Mulțumesc pentru ca v-ați făcut timp să citiți. 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Mr.JohnnySins Postat Iunie 22 Administrator Share Postat Iunie 22 Bine ai venit, colegu' 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Claudikes Postat Iunie 22 Administrator Share Postat Iunie 22 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
^*$!!IoNuT!!$*^ Postat Iunie 22 Share Postat Iunie 22 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Darks One Postat Iunie 22 Share Postat Iunie 22 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat Iunie 22 Share Postat Iunie 22 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
LapTe PraF Postat Iunie 23 Share Postat Iunie 23 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Iunie 23 Administrator Share Postat Iunie 23 Bună și bine ai venit! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Claudiu95 Postat Iunie 23 Share Postat Iunie 23 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
champioN Postat Iunie 24 Share Postat Iunie 24 Bine ai venit ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
HaTak3 | KalasiKov Postat Iunie 25 Share Postat Iunie 25 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Iunie 25 Administrator Share Postat Iunie 25 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate