PlayZeeK. # GFX Postat Iunie 22 Share Postat Iunie 22 Sursa Acum, Chiricheș se află în cantonamentul din Olanda alături de FCSB în vederea pregătirii pentru sezonul competițional 2024/2025. Edi Iordănescu l-a sunat pe Vlad Chiricheș, după ce a anunțat lotul final pentru EURO 2024 Vlad Chiricheș a explicat că și-a dorit să participe alături de echipa națională la turneul final din Germania, dar a dezvăluit și ce a simțit în momentul în care a aflat că nu se află printre ”Tricolorii” convocați. Totuși, selecționerul Edi Iordănescu l-a sunat pe Chiricheș la finalul meciului amical cu Liechtenstein, când a fost anunțat lotul final pentru EURO 2024, pentru a discuta privind decizia sa. ”Mi-am dorit! După accidentare și operație mi-am setat obiectivul și targetul. La momentul ăla era măreț. Nu s-a întâmplat, dar m-a ajutat mult faptul că am avut un obiectiv mare. Am vorbit cu Edi Iordănescu după meciul cu Liechtenstein. Și eu mi-am dorit să vorbesc cu el. Simțeam că ar fi corect să primesc un telefon din partea lui. A făcut-o! Mă bucur că am discutat. Mi-a explicat anumite lucruri, de ce a luat decizia. A fost ok. Mi-a fost greu și acum simt amărăciunea că nu sunt acolo. Am puțină amărăciune că nu sunt lângă ei în Germania. Mă bucur pentru ei, pentru reușitele lor, sper să continue. România să fie mândră de ei!”, a spus Edi Iordănescu, potrivit golazo.ro. Valentin Mihăilă și Deian Sorescu ar putea fi titulari în meciul Belgia - România de la EURO 2024 Înaintea duelului cu Belgia, România conduce clasamentul Grupei E, dar e la egalitate de puncte cu Ucraina și Slovacia. De partea cealaltă, ”Dracii Roșii” sunt ultimii, fără vreun punct. O victorie i-ar duce pe ”Tricolori” în optimile de finală ale Campionatului European, cu șanse uriașe de a încheia pe prima poziție, dar toate calculele calificării pot fi văzute AICI. Față de meciul cu Ucraina, Edi Iordănescu ar putea să efectueze două schimbări în primul 11. Astfel, Nicușor Bancu și Florinel Coman ar putea fi înlocuiți de Deian Sorescu și Valentin Mihăilă. Există și posibilitatea ca Bancu să rămână în echipa de start pe postul de fundaș stânga, iar Sorescu sau Mihăilă să-i ia locul lui Coman în acel flanc, în ofensivă. Lucrurile se pot schimba în ziua partidei, așa cum s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, când Valentin Mihăilă s-a simțit rău, iar Florinel Coman a fost folosit din primul minut împotriva Ucrainei. Cum ar putea arăta primul 11 al României la meciul cu Belgia: Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu (Bancu) - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Man, Drăguș, Mihăilă (Coman). ”Sorescu a impresionat la antrenamente. Polivalența lui e un argument în a fi folosit. Poate chiar în tandem cu Bancu sau să joace el fundaș. Dacă e să fie vreo schimbare, în flancul stâng va fi”, a spus jurnalistul Digi Sport Dan Filoti, din Germania. Echipa probabilă a Belgiei: Casteels - Castagne, Faes, Vertonghen, De Cuyper - De Ketelaere, Onana, De Bruyne - Bakayoko, Lukaku, Doku Lotul României pentru EURO 2024: PORTARI 1. Florin NIȚĂ 12. Horațiu MOLDOVAN 16. Ștefan TÂRNOVANU FUNDAȘI 2. Andrei RAȚIU 3. Radu DRĂGUȘIN 4. Adrian RUS 5. Ionuț NEDELCEARU 11. Nicușor BANCU 15. Andrei BURCĂ 22. Vasile MOGOȘ 24. Bogdan RACOVIȚAN MIJLOCAȘI 6. Marius MARIN 8.Alexandru CICÂLDĂU 10. Ianis HAGI 13. Valentin MIHĂILĂ 14. Darius OLARU 17. Florinel COMAN 18. Răzvan MARIN 20. Dennis MAN 21. Nicolae STANCIU 23. Deian SORESCU 26. Adrian ȘUT ATACANȚI 7. Denis ALIBEC 9. George PUȘCAȘ 25. Daniel BÎRLIGEA 19. Denis DRĂGUȘ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate