PlayZeeK. # GFX Postat Iunie 9 Share Postat Iunie 9 Sursa România a remizat cu Liechtenstein, scor 0-0, pe stadionul Steaua, în ultimul meci de pregătire înainte de EURO 2024. A fost pentru prima dată în șapte întâlniri directe când România nu a reușit să se impună într-un meci cu Liechtenstein. Remiza a fost mult mai amară pentru ”Tricolori”, mai ales, pentru că au remizat și contra Bulgariei, pe 4 iunie, scor 0-0. Sorin Cârțu nu crede că România va trece de grupe la EURO 2024 Într-o intervenție în direct în emisiunea Fotbal Club, Sorin Cârțu a vorbit despre șansele României de a trece de grupe la EURO 2024. ”Tricolorii” lui Edi Iordănescu vor debuta în fața Ucrainei, pe 17 iunie, la Munchen, și ulterior le vor întâlni pe Belgia și Slovacia. În acest context, Cârțu este pesimist că România se va putea califica în următoarea fază a competiției. ”Obiectivul pe care eu îl văd la națională e să iasă din grupe. La ce s-a jucat în calificări plus astea două meciuri, eu nu cred că ieșim din grupe. Eu vreau să văd devieri, situații de combinații. Asta vreau să văd. Nu neapărat să fie spectaculoase. Chestiile astea nu le vezi la națională.”, a spus Sorin Cârțu la Fotbal Club. Volume 90% Lotul final al României pentru EURO 2024 PORTARI Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 21/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0); FUNDAȘI Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 17/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 7/0), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 17/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 2/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 20/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 27/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 35/2); MIJLOCAȘI Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 17/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 18/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 37/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 55/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 70/14), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Darius OLARU (FCSB, 18/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 24/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 21/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 35/5), Florinel COMAN (FCSB, 15/1); ATACANȚI Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 11/2), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 42/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 2/0). Programul din grupa României de la EURO 17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA - Ucraina, Munchen 17 iunie, ora 19:00 Belgia - Slovacia, Frankfurt 22 iunie, ora 16:00 Slovacia - Ucraina, Dusseldorf 22 iunie, ora 22:00 Belgia - ROMÂNIA, Koln 26 iunie, ora 19:00 Slovacia - ROMÂNIA, Frankfurt 26 iunie, ora 19:00 Belgia - Ucraina, Stuttgart Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate