Cosmina Postat Mai 26 Share Postat Mai 26 (editat) Numele tău : Cosmina Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Multe, le stiti deja.. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu ce am ajutat si pana acum + cu activitatea pe timpul nopti si a dimineti (uneori) avand in vedere ca nu sunt persoane mereu. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nop. Am hotarat sa ma reintorc, pot spune doar ca, m-am gandit la vorbele lu' @Bombo | ftw. de cand ma lasasem.. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): STAFFTS3 UniqueID : StGMOMLhOU52r98Ht2v9jJsebeI= Editat Mai 26 de Cosmina imbunatatire la doua intrebari, ca uitasem sa precizez. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Mai 26 Administrator Share Postat Mai 26 Pro, hai înapoi în staff fată , dacă te mai lași bătaia ta este televizată 1 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
rudansky Postat Mai 26 Share Postat Mai 26 Next time cand ai probleme, i-a doar o pauza 2 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Mai 26 Administrator Share Postat Mai 26 , sper sa nu mai faci prostia sa renunti cum am facut si eu si dupa am regretat. Mult succes! 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Claudiu95 Postat Mai 26 Share Postat Mai 26 Bine ai revenit. PS: Am uitat sa scriu nu trebe sa te enervezi de toate prostii altora lasa sa zica si gata fati treaba ce trebe. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Daimond Kane Postat Mai 26 Share Postat Mai 26 Subscriu la ceea ce a punctat mai sus colegul nostru, @rudansky. Dacă avem probleme personale, în funcție de gravitate și de durată, putem face cerere de absență pe o anumită perioadă. Dacă avem probleme ce țin de TS, mergem la superiori, ca să le putem rezolva împreună. Mult succes! 2 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
.S1ckBoY @ LCS Postat Mai 26 Share Postat Mai 26 1 oră în urmă, devylinn @ LCS a spus: Pro, hai înapoi în staff fată , dacă te mai lași bătaia ta este televizată Nu te speria este inofensiva Ai un și de la mine! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat Mai 26 Share Postat Mai 26 succes 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Tweedle Postat Mai 26 Share Postat Mai 26 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
wasd Postat Mai 26 Share Postat Mai 26 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
1st_Psycho Postat Mai 26 Share Postat Mai 26 treci acasa 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat Mai 27 Share Postat Mai 27 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Stil Postat Mai 27 Share Postat Mai 27 Te rog sa mă contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ți putea acorda gradul. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate