LCS PREMIUM Cosmina Postat Mai 26, 2024 LCS PREMIUM Postat Mai 26, 2024 Numele tău : Cosmina Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Multe, le stiti deja.. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu ce am ajutat si pana acum + cu activitatea pe timpul nopti si a dimineti (uneori) avand in vedere ca nu sunt persoane mereu. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nop. Am hotarat sa ma reintorc, pot spune doar ca, m-am gandit la vorbele lu' @Bombo | ftw. de cand ma lasasem.. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): STAFFTS3 UniqueID : StGMOMLhOU52r98Ht2v9jJsebeI=
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Mai 26, 2024 Administrator Postat Mai 26, 2024 Pro, hai înapoi în staff fată , dacă te mai lași bătaia ta este televizată
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Mai 26, 2024 LCS PREMIUM Postat Mai 26, 2024 , sper sa nu mai faci prostia sa renunti cum am facut si eu si dupa am regretat. Mult succes!
Claudiu95 Postat Mai 26, 2024 Postat Mai 26, 2024 Bine ai revenit. PS: Am uitat sa scriu nu trebe sa te enervezi de toate prostii altora lasa sa zica si gata fati treaba ce trebe.
LCS PREMIUM Daimond Kane Postat Mai 26, 2024 LCS PREMIUM Postat Mai 26, 2024 Subscriu la ceea ce a punctat mai sus colegul nostru, @rudansky. Dacă avem probleme personale, în funcție de gravitate și de durată, putem face cerere de absență pe o anumită perioadă. Dacă avem probleme ce țin de TS, mergem la superiori, ca să le putem rezolva împreună. Mult succes!
.S1ckBoY @ LCS Postat Mai 26, 2024 Postat Mai 26, 2024 1 oră în urmă, devylinn @ LCS a spus: Pro, hai înapoi în staff fată , dacă te mai lași bătaia ta este televizată Nu te speria este inofensiva Ai un și de la mine!
Fondator Stil Postat Mai 27, 2024 Fondator Postat Mai 27, 2024 Te rog sa mă contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ți putea acorda gradul.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.