Sari la conținut

cerere helper- am asa niste nervi

nervi

Postări Recomandate

[1]. Nume: Silviu

[2]. Nick server:am asa niste nervi

[3]. Varsta:Am varsta de 20 de ani.

[4]. LeveL:16.

[5]. Ore jucate [Apasa aici]:in jur de 33 de ore jucate. https://www.gametracker.rs/player/51.89.15.97:27015/am%2Basa%2Bniste%2Bnervi/

[6]. Ai citit regulamentul?:Zm#LeagueCS

[7]. De ce doresti admin?:Deoarece consider ca as putea sa intru de dimineata cand ar fi cea mai mare nevoie de admini datorita programului meu de la facultate.

Editat de nervi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pro, incearca sa-ti ridici activitatea in rest totul bine, succes!

Link spre comentariu

pro,esti linistit,mai treci o data pe regulament si incerca sa maresti activitatea

Link spre comentariu

Te-am prins pe server de câteva ori și nu am nimic de reproșat legat de respectarea regulamentului, însă ai activitatea destul de slăbuță. O să dau totuși un pro.

Link spre comentariu

Simt ca trebuie sa vin cu o completare a aplicatiei, cu un raspuns cu privire la 'activitate', nu joc de foarte mult timp pe server insa cat am jucat mi-a placut, imi place jocul, aduce o nostalgie in mintea mea si imi convine ca ma lasa sa ma relaxez. Ma joc si eu in limita timpului liber, mai mult de dimineata cand am mai mult timp. Sunt si zile in care nu pot intra, sunt realist si e de datoria mea sa spun si treaba asta, sa dau dovada de transparenta 100%. Nu garantez ca voi intra in fiecare zi pe server insa pot garanta ca voi avea o medie de o ora si jumatate pe zi ( cam 10 ore pe saptamana).

Motivul pentru care am decis sa aplic pentru helper e pentru ca de dimineata (dupa ora 10 pana la ora 12) am observat o lipsa de personal, as ajuta cu schimbatul de harti / pedepsirea nerespectarii regulamentului. Multumesc.

• Like 1
  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu

Just now, nervi said:

Simt ca trebuie sa vin cu o completare a aplicatiei, cu un raspuns cu privire la 'activitate', nu joc de foarte mult timp pe server insa cat am jucat mi-a placut, imi place jocul, aduce o nostalgie in mintea mea si imi convine ca ma lasa sa ma relaxez. Ma joc si eu in limita timpului liber, mai mult de dimineata cand am mai mult timp. Sunt si zile in care nu pot intra, sunt realist si e de datoria mea sa spun si treaba asta, sa dau dovada de transparenta 100%. Nu garantez ca voi intra in fiecare zi pe server insa pot garanta ca voi avea o medie de o ora si jumatate pe zi ( cam 10 ore pe saptamana).

Motivul pentru care am decis sa aplic pentru helper e pentru ca de dimineata (dupa ora 10 pana la ora 12) am observat o lipsa de personal, as ajuta cu schimbatul de harti / pedepsirea nerespectarii regulamentului. Multumesc.

+1

Link spre comentariu

Doresc sa revin cu aceasta cerere de helper peste 15 zile, si pe aceasta sa o anulez, deoarece doresc sa maresc activitatea. Va rog, respingeti/stergeti acest topic, multumesc!

Link spre comentariu

• LCS PREMIUM
La 24.05.2024 la 17:35, nervi a spus:

Doresc sa revin cu aceasta cerere de helper peste 15 zile, si pe aceasta sa o anulez, deoarece doresc sa maresc activitatea. Va rog, respingeti/stergeti acest topic, multumesc!

Rezolvat!

T/C

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate