nervi Postat Mai 21 Share Postat Mai 21 (editat) [1]. Nume: Silviu [2]. Nick server:am asa niste nervi [3]. Varsta:Am varsta de 20 de ani. [4]. LeveL:16. [5]. Ore jucate [Apasa aici]:in jur de 33 de ore jucate. https://www.gametracker.rs/player/51.89.15.97:27015/am%2Basa%2Bniste%2Bnervi/ [6]. Ai citit regulamentul?:Zm#LeagueCS [7]. De ce doresti admin?:Deoarece consider ca as putea sa intru de dimineata cand ar fi cea mai mare nevoie de admini datorita programului meu de la facultate. Editat Mai 21 de nervi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Wary2k Postat Mai 21 Share Postat Mai 21 Eu nu am avut treabă cu tine. Pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yuno Postat Mai 21 Share Postat Mai 21 Pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
surushiv1 Postat Mai 21 Share Postat Mai 21 Pro, incearca sa-ti ridici activitatea in rest totul bine, succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
bursucX Postat Mai 21 Share Postat Mai 21 Pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zennik Postat Mai 21 Share Postat Mai 21 Contra , activitate in ultima săptămâna foarte slaba https://www.gametracker.com/player/am asa niste nervi/zm.leaguecs.ro:27015/ 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
J0K3RuL ;X Postat Mai 21 Share Postat Mai 21 Pro, dar fii mai activ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Oregon Postat Mai 21 Share Postat Mai 21 Pro creste activitatea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zuky Postat Mai 21 Share Postat Mai 21 pro,esti linistit,mai treci o data pe regulament si incerca sa maresti activitatea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SicraN Postat Mai 21 Share Postat Mai 21 Te-am prins pe server de câteva ori și nu am nimic de reproșat legat de respectarea regulamentului, însă ai activitatea destul de slăbuță. O să dau totuși un pro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
nervi Postat Mai 21 Autor Share Postat Mai 21 Simt ca trebuie sa vin cu o completare a aplicatiei, cu un raspuns cu privire la 'activitate', nu joc de foarte mult timp pe server insa cat am jucat mi-a placut, imi place jocul, aduce o nostalgie in mintea mea si imi convine ca ma lasa sa ma relaxez. Ma joc si eu in limita timpului liber, mai mult de dimineata cand am mai mult timp. Sunt si zile in care nu pot intra, sunt realist si e de datoria mea sa spun si treaba asta, sa dau dovada de transparenta 100%. Nu garantez ca voi intra in fiecare zi pe server insa pot garanta ca voi avea o medie de o ora si jumatate pe zi ( cam 10 ore pe saptamana). Motivul pentru care am decis sa aplic pentru helper e pentru ca de dimineata (dupa ora 10 pana la ora 12) am observat o lipsa de personal, as ajuta cu schimbatul de harti / pedepsirea nerespectarii regulamentului. Multumesc. 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
surushiv1 Postat Mai 21 Share Postat Mai 21 Just now, nervi said: Simt ca trebuie sa vin cu o completare a aplicatiei, cu un raspuns cu privire la 'activitate', nu joc de foarte mult timp pe server insa cat am jucat mi-a placut, imi place jocul, aduce o nostalgie in mintea mea si imi convine ca ma lasa sa ma relaxez. Ma joc si eu in limita timpului liber, mai mult de dimineata cand am mai mult timp. Sunt si zile in care nu pot intra, sunt realist si e de datoria mea sa spun si treaba asta, sa dau dovada de transparenta 100%. Nu garantez ca voi intra in fiecare zi pe server insa pot garanta ca voi avea o medie de o ora si jumatate pe zi ( cam 10 ore pe saptamana). Motivul pentru care am decis sa aplic pentru helper e pentru ca de dimineata (dupa ora 10 pana la ora 12) am observat o lipsa de personal, as ajuta cu schimbatul de harti / pedepsirea nerespectarii regulamentului. Multumesc. +1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zEq Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Randy Sama Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Pro, mareste activitatea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
V.l.a.d Postat Mai 23 Share Postat Mai 23 Pro ,mărește activitatea 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
nervi Postat Mai 24 Autor Share Postat Mai 24 Doresc sa revin cu aceasta cerere de helper peste 15 zile, si pe aceasta sa o anulez, deoarece doresc sa maresc activitatea. Va rog, respingeti/stergeti acest topic, multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
THODA BGG Postat Mai 24 Share Postat Mai 24 Pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
GILBERT ICM Postat Mai 25 Share Postat Mai 25 pro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
LCS PREMIUM Metra Postat Mai 26 LCS PREMIUM Share Postat Mai 26 La 24.05.2024 la 17:35, nervi a spus: Doresc sa revin cu aceasta cerere de helper peste 15 zile, si pe aceasta sa o anulez, deoarece doresc sa maresc activitatea. Va rog, respingeti/stergeti acest topic, multumesc! Rezolvat! T/C Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate