Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Mai 19 Administrator Share Postat Mai 19 Numele tău : Alexandru06 @ LCS Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate pe TS, ajutarea si oferirea iconitelor oamenilor noi care intra pe TeamSpeak3. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate, sa ajut oamenii care cer ajutorul si sa le ofer suportul necesar. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Da, @LemoN si domnisoara Stress @devylinn @ LCS. (Chiar daca am gresit ca m-am retras, dar pot sa zic ca el si ea m-au facut sa revin inapoi, a fost ceva temporar si vreau sa imi cer eu scuze pentru comportamentul meu) Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): la multi ani UniqueID : zWVgpvsiMGljNLBUdW08nuA9+AY= Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Moroilo. Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 Treci acasa! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
LemoN Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
1st_Psycho Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Claudiu95 Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 Si de la mine 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Mai 19 Administrator Share Postat Mai 19 si din partea mea, dar de acuma cand esti nervos inchide tot ia o pauza si revino ziua urmatoare, o sa te ajute sa fi mai calm succes!! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
moldova. Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Mai 20 Administrator Share Postat Mai 20 Te rog sa mă contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ți putea acorda gradul. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate