LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Mai 19, 2024 LCS PREMIUM Postat Mai 19, 2024 Numele tău : Alexandru06 @ LCS Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate pe TS, ajutarea si oferirea iconitelor oamenilor noi care intra pe TeamSpeak3. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate, sa ajut oamenii care cer ajutorul si sa le ofer suportul necesar. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Da, @LemoN si domnisoara Stress @devylinn @ LCS. (Chiar daca am gresit ca m-am retras, dar pot sa zic ca el si ea m-au facut sa revin inapoi, a fost ceva temporar si vreau sa imi cer eu scuze pentru comportamentul meu) Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): la multi ani UniqueID : zWVgpvsiMGljNLBUdW08nuA9+AY=
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Mai 19, 2024 Administrator Postat Mai 19, 2024 si din partea mea, dar de acuma cand esti nervos inchide tot ia o pauza si revino ziua urmatoare, o sa te ajute sa fi mai calm succes!!
LCS PREMIUM .GoSSen. Postat Mai 20, 2024 LCS PREMIUM Postat Mai 20, 2024 Te rog sa mă contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ți putea acorda gradul.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.