Sari la conținut

[Regulament] Știri despre Sport


Postări Recomandate

sport.png

Înainte de a posta în această secțiune vă rog să citiți regulamentul pentru a nu fi sancționat.

 

Regulamentul secțiunii:

  1. În această secțiune se postează doar Știri despre Sport, nimic altceva, riscați sa fiți sancționați, prima abatere o să primiți avertisment verbal și închiderea topic-ului, la a 2-a abatere o să vi se ascundă topic-ul + warn pe forum conform Regulamentului de pe Forum.
  2. Topic-urile vor fi inchise dupa 72 ore (3 zile) de cand s-a creat topicul.
  3. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că postarea nu a mai fost deja postată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului (mesaj privat membrului ce a încălcat aceasta regulă).
  4. Este recomandată adăugarea unor capturi de ecran sau poze pentru facilitarea procesului de recomandare (Recomandat mărimea imaginei să fie între 200-225 lățime).
  5. Când creaţi un topic nou, acesta trebuie să fie de minim 5-6 randuri cu informatii relevante. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.
  6. La fiecare topic creat titlul trebuie să fie: [FOTBAL] titlu știrei / [TENIS] titlu știrei / [BASKET] titlu știrei, în funcție despre ce sport este vorba în topic-ul respectiv. Încălcarea acestei reguli duce la primirea unui avertisment verbal iar dacă se mai repetă veți fi sancționați cu warn pe forum.

  7. Este OBLIGATORIU să postați sursa de unde v-ați inspirat. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului, încălcarea repetată a acestei reguli va duce la sancționarea cu warn pe forum.
  8. Nu faceți spam în această secțiune la crearea topic-urilor. Puteți să deschideți maxim 5 topic-uri pe zi! Nu este obligatoriu, punem accent pe calitate nu pe cantitate.

 

 

Regulamentul poate aduce modificări pe viitor, așa că este obligatoriu să citiți frecvent acest regulament!

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate