Sari la conținut

[Crypto] Bitcoin rămâne peste $64.000, ETF-ul BlackRock IBIT ȋnregistrează 0 intrări


Edwward.

Postări Recomandate

Bitcoin-ETF.jpg

Conform celor mai recente date de la SoSoValue, fondul ETF Bitcoin al Fidelity conduce clasamentul intrărilor de ieri, cu o intrare netă de 5,61 milioane de dolari într-o singură zi.

Datele cele mai recente de la SoSoValue dezvăluie cifrele pentru intrările și ieșirile nete ale ETF-urilor Bitcoin.

Conform rapoartelor, ieri, totalul ieșirilor nete pentru ETF-urile BTC a fost de 121 de milioane de dolari.

ETF-ul GBTC al Grayscale a înregistrat o ieșire netă de 130 de milioane de dolari, însă ETF-ul Bitcoin cu cea mai mare intrare netă a fost FBTC al Fidelity, cu 5,61 milioane de dolari – cea mai mare intrare netă din ziua precedentă.

ETF-ul ARKB, de la Ark Invest și 21Shares, a înregistrat o intrare netă de 4,17 milioane de dolari într-o singură zi.

BlackRock încheie seria pozitivă de intrări.

ETF-ul Bitcoin al BlackRock, IBIT, nu a înregistrat intrări nete în ultima zi. Analista pieței BTC, Rachel Lucas, menționează că zero intrări nu înseamnă un eșec al produsului și sunt o situație obișnuită.

Aceasta a adăugat că asemenea evenimente pot fi influențate și de performanța pieței și de tensiunile geopolitice, care reflectă complexități dincolo de fluxurile ETF-urilor.

Până acum, ETF-ul Bitcoin al BlackRock, IBIT, a înregistrat o traiectorie constantă de creștere, înregistrând intrări nete consecutive timp de 70 de zile.

Această performanța semnificativă l-a propulsat în top 10 al ETF-urilor cu cele mai lungi serii zilnice de intrări nete.

ETF-urile Bitcoin: Un interes crescut pentru investiții.

Se preconizează că ETF-urile Bitcoin vor contribui la interesul crescut pentru investițiile în Bitcoin. Recent, pe 20 aprilie, Bitcoin a trecut prin al patrulea halving, odată cu reducerea recompensei pentru mineri de la 6.25 BTC la 3.125 BTC.

Istoricul arată impactul semnificativ al acestui eveniment asupra dinamicii ofertei de tokenuri, sentimentului pieței și, de asemenea, asupra adoptării. Acum, pe lângă acești factori, optimismul privind prețul Bitcoin este alimentat și de interesul ridicat pentru produsele ETF bazate pe BTC.

De asemenea, Bitfinex a menționat că înjumătățirea recentă a recompensei pentru minerii Bitcoin a modificat piața într-un mod care ar putea duce la o cerere de BTC de cinci ori mai mare decât oferta – o altă perspectivă optimistă asupra viitorului prețului Bitcoin.

În ceea ce privește prețul Bitcoin de astăzi, la momentul redactării acestui articol, Bitcoin se tranzacționează puțin peste $64.000, în scădere cu aproape 4% în 24 de ore pe CoinMarketCap.

Doi indicatori importanți pentru monitorizarea activității de tranzacționare on-chain sugerează că Bitcoin (BTC) ar putea intra într-o zonă promițătoare de cumpărare.

Acești indicatori, raportul Market Value to Realized Value (MVRV) și rata de finanțare ponderată în funcție de Open Interest (OI), sugerează un punct de intrare atractiv pentru traderi.

 

Sursa: crypto.ro

  • Like 1
  • Ador 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate