Sari la conținut

[FOTBAL] După mai multe răsturnări de situație, Gigi Becali a luat decizia finală


Postări Recomandate

                                    Jmg9NjM2Jmhhc2g9NGM1NWRlZmVmMmM2ZDMwMDRjYmIxMWQwNzg3NjUxYmM.thumb.thumb.jpg.d04f6cd7294573d25042f6221467cb42.jpg           

Gigi Becali (65 de ani) țintește primul titlu cu FCSB din 2015 încoace și se pregătește pentru campania de transferuri din iarnă.

Sosit în vara anului 2019 la FCSB, Valentin Crețu a avut un parcurs oscilant la echipă și a îmbinat statutul de titular cu cel de rezervă. În această iarnă, fundașului dreapta îi expiră contractul cu liderul SuperLigii, iar Gigi Becali a spus care este singura condiție pentru ca apărătorul să mai continue la echipa sa.

"Nu îi fac contractual lui Crețu până nu văd ce fac cu ăsta (n.r. cu Nana Antwi). Îl mai avem și pe Pantea. Pantea este sigur, va juca, dar îl mai vrem pe al doilea. (n.r. dacă îl aduce pe Antwi ca rezervă) Nici nu știm, joacă cine merită", a spus Gigi Becali, la Fotbal Club.  David Ankeye (21 de ani) era  unul dintre fotbaliștii.

Patronul roș-albaștrilor a renunțat la transferul atacantului de la Sheriff Tiraspol și a vorbit despre situațiile lui Damjan Djokovic (33 de ani) și Andrea Compagno (27 de ani).

Dacă în trecut a spus, în repetate rânduri, că se va despărți în iarnă de cei doi fotbaliști, acum Gigi Becali și-a schimbat discursul.

"De Djokovic mă mai folosesc, nu vreau să scap de el. Compagno rămâne dacă nu dă cineva 500.000 de euro. Mi-a plăcut în meciul cu CFR, a ținut de minge, a câștigat dueluri.

Noi căutăm un vârf autentic. Nu mi-a plăcut niciunul din ce am văzut. Ăla de la Tiraspol e puști. Eu vreau un jucător ca să câștig campionatul, de 27-28 de ani, matur.", a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club. 

 

    SURSA                           

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate