rudansky Postat Aprilie 17 Postat Aprilie 17 Numele tău : Rusneac Florin Paul Vârsta ta : 19 ani, aproape 20 (5040611) Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am ajutat comunitatea prin activitatea pe teamspeack Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : As ajuta in contiuare comunitatea prin activitate zilnica, propuneri si sugesii sau solutii pentru imbunatatirea serverului/remedierea unei probleme si prin mentinerea unei atmosfere placute, scapand de utilizatorii toxici Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @1st_psicho @Bombo | ftw. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Am citit regulamentul UniqueID : hy4b0TOIOmXq27ADUgDRM9WtjKk= 1
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Aprilie 17 Administrator Postat Aprilie 17 Asa de incurajare. OFF: se pare ca mi-a luat cineva locul. 2 1
Asistență Tehnică TS3 Stil Postat Aprilie 18 Asistență Tehnică TS3 Postat Aprilie 18 Te rog sa ma contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ti putea acorda gradul 1
Postări Recomandate