BogdanPRO Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 (editat) NICK: PROxeneT VARSTA(MINIM 16 ANI): 23 INTERVARLUL INTRE CARE POTI ADMINA: Depinde de zile, minim 3-4h pe zi STEAM-ON / NON STEAM: STEAM OFF EXPERIENȚĂ-AMXX: APROX 2 ANI POTI DONA?: DA VEI VOTA SV?: AM VOTAT, VOI VOTA CONTACT(NR-TEL/DISCORD): Denaro#9415 AI CITIT REGULAMENTUL?:Da CUVANTUL CHEIE: AltCuvantCheie ORE-TSARVAR:(Orele jucate pe server): minim 300 DISCORD/WAPP/TS- DA/NU: Da, la nevoie. Editat Aprilie 15 de BogdanPRO Greseala de incepator, nerespectarea modelului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Andrewq0 Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Nu ar trebui sa comentez pentru ca nu sunt admin, dar nu ma pot abtine, nici macar nu ai respectat modelul de cerere admin, sa nu zic de cate mai faci pe server.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | Emperor Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 cererea aceasta se va considera invalida, respecta modelul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Aprilie 16 Share Postat Aprilie 16 Pro! Aștept și alte pareri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
sorinell Postat Aprilie 16 Share Postat Aprilie 16 Contra, jucător negativ (părerea mea), având în vedere abuzurile ca VIP nu știu ce va fii ca admin,+ sunt mulți playeri care au recenzii proaste despre tine, și multe chestii le am văzut și eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ilie Bombardier. Postat Aprilie 16 Share Postat Aprilie 16 Pro,este un jucător activ și la locul lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
chirsanrobert6@gmail Postat Aprilie 16 Share Postat Aprilie 16 Contra. Jucator negativ, abuzeaza vip-ul si un limbaj urat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
BogdanPRO Postat Aprilie 16 Autor Share Postat Aprilie 16 @chirsanrobert6@gmailvip nu mai am de vreo 3 saptamani, si despre limbaj as vrea sa dezvolti, ca nu a fost data în care sa " am scăpări " si sa nu suport consecințele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Laura mocanu Postat Aprilie 29 Share Postat Aprilie 29 On 15/04/2024 at 23:02, Andrewq0 said: Nu ar trebui sa comentez pentru ca nu sunt admin, dar nu ma pot abtine, nici macar nu ai respectat modelul de cerere admin, sa nu zic de cate mai faci pe server.. ce anume fac eu pe servar? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate