Sari la conținut

[Stiri IT] Performanțele Windows 11, la cel mai jos nivel de la momentul Windows Vista


Postări Recomandate

windows_11_search-780x470.webp

Un fost inginer Microsoft acuză dezvoltatorul Windows că a permis degradarea accentuată a performanțelor Windows 11 pentru a face loc unor interese meschine, cum ar fi afișarea de reclame în Start Menu și implementarea pe repede-înainte a unor funcții aflate mai degrabă la stadiul beta.

Susținându-și pledoaria cu demonstrații video, guru-ul Windows Andy Young acuză compania la care a lucrat că a grăbit lansarea Windows 11 din interese de business, în esență livrând un produs nefinalizat. Potrivit acestuia, elemente esențiale de interfață precum Start Menu au un nivel de performanță ”comic de rău”, încetiniri majore fiind resimțite chiar și pe PC-uri de top.

Windows, ca sistem de operare, mereu a avut probleme cu încetiniri de performanță și bug-uri ciudate, declanșate după aplicarea unor actualizări aparent inofensive. De fiecare dată Microsoft încearcă să remedieze cât mai repede problema cu ajutorul patch-urilor distribuite pe Windows Updates, dar trebuie să recunoaștem că acest gen de probleme se manifestă mult mai frecvent pentru utilizatorii de Windows 11. Iar de vină nu ar fi lipsa de ingineri software talentați și dedicați muncii lor, ci mai degrabă „obsesia” Microsoft cu inserarea de reclame și mesaje promoționale direct în interfața sistemului de operare. Și nu oricum, ci în elemente de interfață cu importanță critică, precum Start Menu.

Potrivit aceluiași Andy Young, informațiile respective sunt extrase de pe servere aflate la distanță, cauzând încetiniri într-o interfață care de fapt se încarcă odată cu sistemul de operare și ar trebui să răspundă practic instantaneu.Însă problemele cu încetinirile Windows 11 nu se limitează la Start Menu, inclusiv banale ferestre de dialog părând să „agațe”, conturul ferestrei rămânând pe ecran chiar și după ce ai dat OK pentru închiderea mesajului respectiv.

Sursa : zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate