andrei.petrescu0809@ Postat Aprilie 7 Postat Aprilie 7 Numele tau : Andrei Petrescu Nick-ul tau : gtr.exe Ai citit regulamentul ? : desigur UniqueID :LFP6By8WI0S1Xg8RWVEXdgdxxs8=
.S1ckBoY @ LCS Postat Aprilie 7 Postat Aprilie 7 Din partea mea ai un deoarece nu ai citit regulamentul !
LCS PREMIUM LemoN Postat Aprilie 8 LCS PREMIUM Postat Aprilie 8 Salut , daca tot aplici pentru inrare in staf am rugamintea sa respecti modelul de mai jos si citeste regulamentrul , ai din partea mea . Numele tău : Vârsta ta : Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): UniqueID :
Administrator devylinn @ LCS Postat Aprilie 8 Administrator Postat Aprilie 8 Model nerespectat + regulament necitit 5
Daimond Kane Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 O să îți dau și eu un . Motivele sunt mai sus. Dacă vrei să revii cu o cerere, așteaptă numărul de zile specificat în regulament/topic, respectă modelul și citește cu atenție!...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Aprilie 8 Administrator Postat Aprilie 8 motivele le ai mai sus 4
Postări Recomandate