Sari la conținut

[FOTBAL] Victor Becali trage o concluzie despre Dennis Man: ”Sunt convins”


Oregon

Postări Recomandate

victor-becali-trage-o-concluzie-despre-d

Sursa: Click aici

Dennis Man (25 de ani) se află la Parma din ianuarie 2021.

Cotat la 6.5 milioane de euro de site-urile de specialitate, internaționalul român mai are contract cu echipa din eșalonul secund al Italiei până la finele stagiunii 2024/25.

 

Victor Becali trage o concluzie despre Dennis Man: ”Sunt convins”

Dennis Man a traversat până acum un sezon de vis în echipamentul Parmei. Mai mult, fotbalistul a avut evoluții solide și la echipa națională de fotbal a României.

Așadar, Victor Becali, agentul jucătorului, a menționat că Man se simte excelent la Parma și a susținut că echipa va promova la finele actualei stagiuni în prima divizie.

Dennis Man a înscris în sezonul în curs 11 goluri, în 28 de apariții în Serie B. Pe deasupra, internaționalul român și-a trecut în cont și cinci pase decisive.

 

”A spus că el se simte foarte bine la Parma. Sunt convins că vor promova. E important pentru el că a avut evoluții bune, joacă, are continuitate. Dacă face un an în Serie A lucrurile vor sta cu totul altfel.

Man e deja matur, știe ce vrea, știe pe ce drum merge. Nu e neapărat gândul lui că vrea să plece la o altă echipă”, a spus Victor Becali 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate