Andrewq0 Postat Aprilie 2 Share Postat Aprilie 2 Nick-Jucator: Andrewq0 Numele adminului : KING | Che Guevara IP: - (Nu mi-am gasit IP-ul pus in banlist) ID STEAM: STEAM_0:0:756094261 Motiv: Limbaj vulgar | Intr-adevar am exagerat la cote maxime, dar daca ar fi sa adaug o scuza pentru ceea ce am facut este faptul ca o persoana (cea pe care am insultat-o..) se transfera continuu in cealalta echipa si dadea detalii despre mine (gen ca sunt short, ca sunt low hp, etc.), iar nefiind admini pe server plus ca eram in total vreo 4-5 jucatori on, am izbucnit, dar imi pare rau aparent, imi placea serverul. Dovada: https://imgur.com/a/49ZPHKT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | WHITE Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 Pro unban. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | Che Guevara Postat Aprilie 7 Share Postat Aprilie 7 (editat) ok, unban... dar daca se mai intampla sa vb asa pe sv, imi pare rau dar va fi din nou ban. Editat Aprilie 7 de KING | Che Guevara 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate