quix Postat Martie 26 Postat Martie 26 (editat) Prenume » Adelin Vârsta » 19, totusi, pe 8 Aprilie fac si eu 20 Locația » Campia Turzii, Cluj Ocupație » Student Hobby-uri și pasiuni » Cred ca nu ajunge limita de caractere la cate am :))) Cateva ar fi cele mai simple, ci anume jocurile video, sala, socializarea in general, dar si cateva lucruri nu chiar asa populare, precum basketball-ul sau cateva chestii din partea de IT. Modalitate de contact » Aveti in semnatura discord si instagram, dar ma puteti contacta si aici pe forum. De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Prin simpla lista de cautare servere de cs 1.6, am vrut sa revin la vremurile copilariei si eventual am dat peste server-ul vostru de zombie, mai exact ZP. O poză cu tine (opţional) » Quote Acordă o notă comunității » Din cate am vazut, activitate destul de mare, servere comunitare multe, moderatorii mentin site-ul curat, imi place, nu stiu ce este in interiorul echipei dar sunt sigur ca in timp voi afla si o sa pot sa ma leg si de partea aia, in rest ce sa zic, nota 10/10 Alte detalii » Cei care au dezvoltat un server de sa-mp 100% au auzit de mine de pe L***.ro unde am statutul de Manager. Va astept cu un reply cei implicati! :)) Editat Martie 26 de quix 1
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Martie 28 Administrator Postat Martie 28 Salut și bine ai venit pe comunitatea LeagueCS Romania. Iti dorim sedere plăcută alături de noi. 4 1 1
Postări Recomandate