Sari la conținut

[FOTBAL] Încă o lovitură pentru naționala României! Rămânem fără un titular


Oregon

Postări Recomandate

edward-iordanescu-replica-dupa-declarati

Sursa: Click aici

Edi Iordănescu se confruntă cu un adevărat ghinion în lotul echipei naționale a României, o nouă accidentare lovind titularul echipei în pregătirea pentru meciurile amicale viitoare. După absența lui Ionuț Nedelcearu, acum a sosit momentul pentru Nicușor Bancu să părăsească schema.

Campionatul este mai important

Nicușor Bancu, fundașul stânga de la Universitatea Craiova, a suferit o lovitură nefericită într-un meci recent, iar acum este nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a-i asigura recuperarea în timp util pentru meciul cu Rapidul. Cu 34 de apariții în echipa națională, dintre care 31 ca titular și două goluri marcate, absența sa lasă o gaură importantă în defensiva echipei.

Oficialii Universității Craiova, împreună cu staff-ul naționalei, au decis în unanimitate că este mai bine să treacă prin operație acum pentru a se putea întoarce la forma sa optimă în timp util pentru lupta la titlu în Superliga. Echipa sa se află la egalitate de puncte cu Rapidul, pe locul secund în clasamentul play-off-ului.

În plus, absența lui Ionuț Nedelcearu din primul meci amical adâncește încă odată preocupările lui Iordănescu în privința apărării echipei. Cu toate acestea, speranțele rămân că Nedelcearu va putea fi recuperat pentru meciul cu Columbia, din 26 martie.

 

Ronia - Irland de Nord se va juca vineri, 22 martie, pe Arena Națională, începând cu ora 21:45.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate