LCS PREMIUM e[X]b Postat Martie 17, 2024 LCS PREMIUM Postat Martie 17, 2024 (editat) Va salut, Orice aveti de discutat despre server sau doriti o propunere lasati aici reply ! Editat Martie 20, 2024 de sZn Citează
florinfpabooflorin Postat Aprilie 1, 2024 Postat Aprilie 1, 2024 Cox a luat kick pentru ca vorbeste foarte vulgar , nu a luat kick pentru oftica, plus ca sunt singurul care e activ mereu si totodata imi fac datorie cum trebuie ! Citează
rudansky Postat Aprilie 13, 2024 Postat Aprilie 13, 2024 Propun adaugarea une i comenzi de tipul amx_info+numele jucatorului care sa afiseze toate informatiile despre jucator cum ar fi nume, ip, steamid, tara, samd. Asta ar scutii admini foarte mult de cautatul in amx_showip si tot o data si playeri cand vor sa faca reclamatie altui player pentru cod. Mai propun pentru admini o comanda de genul amx_flw+nume care sa urmareasca doar acel player chiar si dupa ce moare. In momentul in care isi i-a respawn sa te puna direct pe el, si in stilul acesta am evita acele click-uri enervante pentru a cauta jucatorul, mai ales daca serverul este full! 1 Citează
LCS PREMIUM e[X]b Postat Aprilie 14, 2024 Autor LCS PREMIUM Postat Aprilie 14, 2024 Acum 21 ore, rudy477325 a spus: Propun adaugarea une i comenzi de tipul amx_info+numele jucatorului care sa afiseze toate informatiile despre jucator cum ar fi nume, ip, steamid, tara, samd. Asta ar scutii admini foarte mult de cautatul in amx_showip si tot o data si playeri cand vor sa faca reclamatie altui player pentru cod. Mai propun pentru admini o comanda de genul amx_flw+nume care sa urmareasca doar acel player chiar si dupa ce moare. In momentul in care isi i-a respawn sa te puna direct pe el, si in stilul acesta am evita acele click-uri enervante pentru a cauta jucatorul, mai ales daca serverul este full! e cam greu treaba asta dar o sa ma interesez ! 1 Citează
υ.ғ.o Postat Mai 5, 2024 Postat Mai 5, 2024 Propun un clan al serverului nostru gen toti adminii , si doritorii ce doresc sa impartaseasca acel clan tag , sa il primeasca ma gandeam la RbL sau na daca veniti cu cv mai bun astept pareri 1 Citează
andreead33a Postat Mai 7, 2024 Postat Mai 7, 2024 La 05.05.2024 la 14:49, υ.ғ.o a spus: Propun un clan al serverului nostru gen toti adminii , si doritorii ce doresc sa impartaseasca acel clan tag , sa il primeasca ma gandeam la RbL sau na daca veniti cu cv mai bun astept pareri Rbl in fata sau in spate cum am eu eu am DeeA[RBL] AR FI FRUMOS UN CLAN 1 Citează
v1k Postat Mai 8, 2024 Postat Mai 8, 2024 In loc de steam cum apare standard sa fie adaugat automat tag [RBL] Unikov de exemplu. Citează
S I N N N Postat Mai 9, 2024 Postat Mai 9, 2024 Chestia asta cu tagu' nu o vor vrea multa lume. De asta am pus la anunturi ca oamenii cu steam pot face cerere de tag, e mai personalizat, mai diversificat Citează
Bag-o Cristian Postat August 6, 2024 Postat August 6, 2024 (editat) propun sa incepem sa cerem wg sau poze, Pentru ca sunt persoane ca stiu sa ascunda wall-u , cunosc multe cazuri de care sa aflat tarziu ca au ceva Editat August 6, 2024 de Bag-o Cristian 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.