Jump to content

[Rebelii]-Discutii&Propuneri

Recommended Posts

Va salut,

Orice aveti de discutat despre server sau doriti o propunere lasati aici reply !

Edited by sZn

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Propun adaugarea une i comenzi de tipul amx_info+numele jucatorului care sa afiseze toate informatiile despre jucator cum ar fi nume, ip, steamid, tara, samd. Asta ar scutii admini foarte mult de cautatul in amx_showip si tot o data si playeri cand vor sa faca reclamatie altui player pentru cod. Mai propun pentru admini o comanda de genul amx_flw+nume care sa urmareasca doar acel player chiar si dupa ce moare. In momentul in care isi i-a respawn sa te puna direct pe el, si in stilul acesta am evita acele click-uri enervante pentru a cauta jucatorul, mai ales daca serverul este full!

• Like 1

Acum 21 ore, rudy477325 a spus:

Propun adaugarea une i comenzi de tipul amx_info+numele jucatorului care sa afiseze toate informatiile despre jucator cum ar fi nume, ip, steamid, tara, samd. Asta ar scutii admini foarte mult de cautatul in amx_showip si tot o data si playeri cand vor sa faca reclamatie altui player pentru cod. Mai propun pentru admini o comanda de genul amx_flw+nume care sa urmareasca doar acel player chiar si dupa ce moare. In momentul in care isi i-a respawn sa te puna direct pe el, si in stilul acesta am evita acele click-uri enervante pentru a cauta jucatorul, mai ales daca serverul este full!

e cam greu treaba asta dar o sa ma interesez !

• Like 1

• 3 weeks later...

Propun un clan al serverului nostru gen toti adminii , si doritorii ce doresc sa impartaseasca acel clan tag , sa il primeasca 

ma gandeam la RbL sau na daca veniti cu cv mai bun astept pareri

• Like 1

La 05.05.2024 la 14:49, υ.ғ.o a spus:

Propun un clan al serverului nostru gen toti adminii , si doritorii ce doresc sa impartaseasca acel clan tag , sa il primeasca 

ma gandeam la RbL sau na daca veniti cu cv mai bun astept pareri

Rbl in fata sau in spate cum am eu eu am DeeA[RBL]

AR FI FRUMOS UN CLAN

• Like 1

In loc de steam cum apare standard sa fie adaugat automat tag [RBL] Unikov de exemplu.

Chestia asta cu tagu' nu o vor vrea multa lume. De asta am pus la anunturi ca oamenii cu steam pot face cerere de tag, e mai personalizat, mai diversificat

• 2 months later...

propun sa incepem sa cerem wg sau poze, Pentru ca sunt persoane ca stiu sa ascunda wall-u , cunosc multe cazuri de care sa aflat tarziu ca au ceva 

Edited by Bag-o Cristian
  • Dislike 1