e[X]b Posted March 17 Share Posted March 17 (edited) Va salut, Orice aveti de discutat despre server sau doriti o propunere lasati aici reply ! Edited March 20 by sZn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinfpabooflorin Posted April 1 Share Posted April 1 Cox a luat kick pentru ca vorbeste foarte vulgar , nu a luat kick pentru oftica, plus ca sunt singurul care e activ mereu si totodata imi fac datorie cum trebuie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudansky Posted April 13 Share Posted April 13 Propun adaugarea une i comenzi de tipul amx_info+numele jucatorului care sa afiseze toate informatiile despre jucator cum ar fi nume, ip, steamid, tara, samd. Asta ar scutii admini foarte mult de cautatul in amx_showip si tot o data si playeri cand vor sa faca reclamatie altui player pentru cod. Mai propun pentru admini o comanda de genul amx_flw+nume care sa urmareasca doar acel player chiar si dupa ce moare. In momentul in care isi i-a respawn sa te puna direct pe el, si in stilul acesta am evita acele click-uri enervante pentru a cauta jucatorul, mai ales daca serverul este full! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1k Posted April 13 Share Posted April 13 PRO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e[X]b Posted April 14 Author Share Posted April 14 Acum 21 ore, rudy477325 a spus: Propun adaugarea une i comenzi de tipul amx_info+numele jucatorului care sa afiseze toate informatiile despre jucator cum ar fi nume, ip, steamid, tara, samd. Asta ar scutii admini foarte mult de cautatul in amx_showip si tot o data si playeri cand vor sa faca reclamatie altui player pentru cod. Mai propun pentru admini o comanda de genul amx_flw+nume care sa urmareasca doar acel player chiar si dupa ce moare. In momentul in care isi i-a respawn sa te puna direct pe el, si in stilul acesta am evita acele click-uri enervante pentru a cauta jucatorul, mai ales daca serverul este full! e cam greu treaba asta dar o sa ma interesez ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
υ.ғ.o Posted May 5 Share Posted May 5 Propun un clan al serverului nostru gen toti adminii , si doritorii ce doresc sa impartaseasca acel clan tag , sa il primeasca ma gandeam la RbL sau na daca veniti cu cv mai bun astept pareri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreead33a Posted May 7 Share Posted May 7 La 05.05.2024 la 14:49, υ.ғ.o a spus: Propun un clan al serverului nostru gen toti adminii , si doritorii ce doresc sa impartaseasca acel clan tag , sa il primeasca ma gandeam la RbL sau na daca veniti cu cv mai bun astept pareri Rbl in fata sau in spate cum am eu eu am DeeA[RBL] AR FI FRUMOS UN CLAN 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1k Posted May 8 Share Posted May 8 In loc de steam cum apare standard sa fie adaugat automat tag [RBL] Unikov de exemplu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S I N N N Posted May 9 Share Posted May 9 Chestia asta cu tagu' nu o vor vrea multa lume. De asta am pus la anunturi ca oamenii cu steam pot face cerere de tag, e mai personalizat, mai diversificat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bag-o Cristian Posted August 6 Share Posted August 6 (edited) propun sa incepem sa cerem wg sau poze, Pentru ca sunt persoane ca stiu sa ascunda wall-u , cunosc multe cazuri de care sa aflat tarziu ca au ceva Edited August 6 by Bag-o Cristian 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts