Sari la conținut

[Crypto] Fundația Avalanche dezvăluie primele monede meme din portofoliu


Claudikes

Postări Recomandate

5FuPjRY.jpeg

SURSA

 

Fundația Avalanche, responsabilă pentru susținerea rețelei blockchain Avalanche, a dezvăluit primele cinci memecoinuri incluse îndeținerile monedelor comunității”.

Aceste monede fac parte dintr-un program mai amplu al Fundației, Culture Catalyst, conceput pentru aîncuraja creatorii web3”.

Fundația se concentrează pe valoarea comunității Anul trecut, Fundația Avalanche și-a anunțat intenția de a achiziționa memecoinuri construite pe rețeaua Avalanche.

Deținerile de monede ale comunității ale Fundației includ:

  • Coq Inu
  • Gecko
  • Kimbo
  • NoChill
  • Tech

Memecoinurile alese, Coq Inu, Gecko, Kimbo, NoChill și Tech, au trecut printr-un proces de selecție care a prioritizatvaloarea ridicată a comunității”, conform liniilor directoare ale Fundației.

Fiecare moneda comunitară pe care o deține Fundația îndeplinește criteriile noastre stabilite pentru proiectele de monede comunitare”, a spus Fundația într-o declarație. „Aceste linii directoare sunt concepute pentru a evalua dedicarea unui anumit coin față de Avalanche și aderarea la practicile Web3 corecte.”

Aceste criterii cuprind un proces echitabil de lansare, rezistența la boții de tranzacționare manipulatori, măsuri puternice de securitate, o bază extinsă de deținători, o structură de proprietate descentralizată, lichiditate suficientă și cerințe minime pentru durata de viață a unui coin, capitalizarea pieței și activitatea de tranzacționare.

Fundația a dezvăluit, de asemenea, că ia în considerare în prezent tokenurile ERC-404 pentru includerea în deținerile monedelor comunității. De asemenea, au recunoscut posibilitatea modificării deținerilor și a criteriilor de selectare a viitoarelor monede comunitare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate