Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Martie 15 Administrator Postat Martie 15 Numele tău : Alexandru Vârsta ta : 24. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Doar pe Forum am ajutat până acum, pe TS3 nu am ajutat cu absolut nimic. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate, ajutarea membrilor noi care vin pe TS3. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @devylinn @ LCS, @LemoN. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): primăvară-vară UniqueID : zWVgpvsiMGljNLBUdW08nuA9+AY= P.S: Acum nu mai e cererea la mișto / batjocură. Vă salut. 2 1
Fondator Ares Postat Martie 15 Fondator Postat Martie 15 Acum 3 minute, Alexandru06 @ LCS a spus: Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @devylinn @ LCS, E clar ai de la mine 1 1
Moderators 1st_Psycho Postat Martie 15 Moderators Postat Martie 15 recomandare? de la stres? @devylinn @ LCS . multa bafta ! 1 1 1
Daimond Kane Postat Martie 16 Postat Martie 16 Vine în Asistență un om de bază al Forumului! Îmi place! Mult succes, omule! 2
Asistență Tehnică TS3 Stil Postat Martie 16 Asistență Tehnică TS3 Postat Martie 16 Te rog sa ma contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ti putea acorda gradul 1 1 1
Postări Recomandate